Trenulețe și mașinuțe din lemn

Setati ascendent
pe pagină

Se spune că un copil care se joacă și care are la dispoziție tot ce îi este necesar pentru ca jocul să reprezinte o adevărată aventură, va fi un adolescent care, fără probleme, se va putea integra într-un colectiv de persoane. Din acest punct de vedere, jocul, în sine, este alcătuit nu doar din momente de relaxare și distracție, ci și din momente în care micuțul își dă seama de modul în care funcționează lumea înconjurătoare, fundamentându-și atât abilitățile psihice și cognitive, cât și pe cele motorii și kinestezice. Jocul reprezintă o etapă vitală în dezvoltarea micuțului.

De ce să alegi trenulețe și mașinuțe din lemn pentru copii?

Înainte de toate, copiii adoră să se joace, iar trenulețele și mașinuțele din lemn nu doar că sunt jucării mult mai sigure, rezistând mai mult în timp și, de altfel, sunt mult mai prietenoase cu mediul înconjurător, dar pot fi folosite în nenumărate moduri, oferindu-i micuțului o mulțime de clipe de distracție și relaxare. Pe lângă faptul că le stimulează imaginația, creativitatea și îi ajută la fundamentarea funcțiilor motorii (coordonarea mână-ochi, dezvoltarea forței de a apuca și a degețelelor), copiii vor înțelege mult mai bine relația directă dintre cauză și efect.

Ce modele de trenulețe și mașinuțe din lemn pentru copii pot găsi pe site?

Îți punem la dispoziție o gamă variată de mașinuțe și trenulețe din lemn, potrivite atât pentru fetițe, cât și pentru băieței. De la jucării drăgălașe, clasice, potrivite pentru camera bebelușului, care îmbină în mod echilibrat siguranța utilizării și rezistența în timp, lemnul fiind un material natural destul ușor de întreținut, până la o întreagă secție de pompieri cu figurine realizate din lemn, poți opta pentru o gamă efervescentă de modele, astfel încât să găsești ce îți trebuie pentru a-i oferi lui bebe un cadou memorabil, pe care îl va îndrăgi încă din prima clipă.

Cu design atractiv, estetic, plăcut, în culori non-toxice, mașinuțele și trenulețele din lemn le vor asigura copiilor momente nesfârșite de relaxare și amuzament, în timp ce, încetul cu încetul, jocul le va stimula creativitatea, imaginația, ajutând și la dezvoltarea abilităților motorii. În cele din urmă, jocul se va dovedi a fi un proces didactic cu beneficii uimitoare: cel mic va învăța cum funcționează lumea înconjurătoare, care sunt mecanismele care guvernează dinamica ei, deoarece multe dintre întrebările copiilor își găsesc răspunsuri imediate în actul jocului.