Ochelari de soare

Accesorii practice și fashion totodată, ochelarii de soare cu protecție UV sunt alegerea potrivită pentru fiecare. Iar ramele colorate îi vor încuraja pe cei mici să îi poarte în zilele însorite. Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Setare Direcție Ascendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Setare Direcție Ascendentă

O colecție adorabilă de ochelari de soare pentru copii, realizați din materiale rezistente și sigure. Lentilele din policarbonat protejează împotriva razelor nocive, iar ramele flexibile rezistă cu succes manevrării mai puțin grijulii.


Ochelarii de soare pentru bebeluși și copii pe care vi-i propunem sunt realizați cu grijă pentru copii și confortul acestora, responsabilitate socială și față de mediul înconjurător, precum și implicare în prevenția bolilor provocate de razele UV și lumina albastră.


 


Ochelarii se remarcă prin fiabilitate și rezistență, fiind, practic, indestructibili, dar și prin design funcțional și modern, o adevărată declarație de stil a celor mai cool copii. Ramele ochelarilor sunt realizate din policarbonat, un compus din polimeri de carbon, care le garantează flexibilitatea, rezistența, dar și greutate foarte ușoară, de doar câteva zeci de grame – în funcție de model și mărime. De asemenea, atât ramele cât și ambalajul ochelarilor sunt reciclabile.


Lentilele ochelarilor sunt rezistente la zgârieturi și oferă protecție 100% împotriva luminii albastre și a razelor UVA și UVB. UVA penetrează adânc straturile de piele și conduc la apariția semnelor premature de îmbătrânire a pielii, precum liniile fine și ridurile. Acestea pot, de asemenea, penetra corneea ochiului și ajunge la retină. Razele UVB sunt principalele responsabile de arsurile solare, pentru că penetrează straturile superioare de piele și pot provoca daune celulelor pielii. Acestea pot provoca arsuri și ochilor.


Specialiștii recomandă purtarea ochelarilor de soare încă de la vârsta de 6 luni, astfel încât ochelarii de soare pentru bebeluși și copiii mici au și curelușe care îi susțin în jurul capului. Fie că micuții dansează, aleargă sau fac tumbe, ochelarii rămân la locul lor.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine