Ochelari de soare copii

Accesorii practice și fashion totodată, ochelarii de soare cu protecție UV sunt alegerea potrivită pentru fiecare. Iar ramele colorate îi vor încuraja pe cei mici să îi poarte în zilele însorite.
Setati descendent
Pagina
pe pagină

O colecție adorabilă de ochelari de soare copii, confecționați din materiale rezistente și sigure. Datorită lentilelor din policarbonat, oferă protecție împotriva razelor ultraviolete nocive, pentru ca micuțul să se poată juca în siguranță chiar și când soarele strălucește mai puternic. Evident, acești ochelari de soare pentru copii reprezintă doar o mică parte din suita necesară pentru ca potențialul nociv al radiațiilor ultraviolete asupra organismului să fie minimalizat. Nu uitați de crema cu factor de protecție solară, hăinuțele cu protecție UV și, bineînțeles, de hidratare!

Colecția noastră de ochelari de soare copii se remarcă prin fiabilitate, rezistență, fiind, practic, ușor de integrat în orice ținută, datorită designului modern. Acești ochelari pentru copii nu doar că sunt moderni, dar sunt și deosebit de practici, cu rame flexibile care rezistă manevrării, chiar și celei mai puțin grijulii. Întrucât specialiștii recomandă purtarea ochelarilor de soare începând cu vârsta de 6 luni, poți găsi în această colecție și ochelari de soare pentru bebeluși. Cu design jucăuș, copilăros, colorat și amuzant, purtarea lor va deveni o adevărată mândrie!

Datorită curelușelor special proiectate pentru a susține ochelarii în jurul capului, indiferent dacă micuții dansează, aleargă sau fac tumbe, se asigură protecția permanentă a ochișorilor acestora. Există multe modele drăgălașe de ochelari de soare bebeluși din care poți alege, astfel că sigur vei găsi ceva pe placul prichindelului tău! Aceștia sunt realizați cu grijă și atenție pentru copii, cu responsabilitate față de mediul înconjurător, din dorința de a minimaliza diferitele riscuri ce sunt asociate cu statul timp îndelungat la soare, fără protecție solară adecvată.

De ce este importantă purtarea de ochelari de soare pentru copii?

Lentilele acestor ochelari soare copii sunt rezistente la zgârieturi și oferă protecție de 100% împotriva luminii albastre și razelor UVA și UVB. Conform specialiștilor, razele UVA reușesc să pătrundă până în profunzimea stratului de piele, acționând asupra celulelor prin îmbătrânirea și degenerescența acestora. Fără protecție adecvată a ochilor, prin purtarea de ochelari de soare pentru copii, razele ultraviolete pot penetra corneea (membrană care protejează ochiul), ceea ce, ulterior, poate duce la leziuni ireversibile ale retinei și arsuri oculare deosebit de dureroase.

Când vine vorba de cum să alegi ochelari de soare pentru bebeluși, câteva dintre variabilele pe care ar trebui să le ai în vedere sunt reprezentate de greutatea acestora și de mecanismul prin care se prind. În colecția noastră de ochelari de soare pentru copii vei găsi și alternative pentru bebelușii de 0-12 luni, deoarece știm cât de vitală este protecția și asigurarea confortului. Pentru că fiecare părinte își dorește tot ce este mai bun pentru micuțul său, îți punem la dispoziție mai multe modele drăgălașe de ochelari de soare bebeluși din care poți alege.

Cum alegi cei mai buni ochelari de soare pentru copii cu protecție UV?

Indiferent de preț, o pereche de ochelari de soare copii ar trebui să fie de preferat ușoară și să aibă un mecanism sigur de prindere, astfel încât să nu cadă cu ușurință de pe ochișori. Copiii pot fi deosebit de dinamici și iubesc zbenguiala în aer liber, iar perechea de ochelari este necesar să fie cât mai bine fixată la nivelul capului, însă fără a crea disconfort micuțului. Asigură-te de faptul că aceștia sunt realizați din materiale moi, ergonomice, care nu jenează pielea micuțului.

Ochelari de soare pentru bebeluși și copii – când ar trebui purtați?

O pereche de ochelari de soare pentru copii nu protejează ochii doar de radiațiile ultraviolete, ci și de alți factori cum ar fi vântul, praful, nisipul și alte particule vehiculate pe calea aerului.

Prin urmare, nou-născuții pot purta fără nicio problemă ochelari de soare bebeluși chiar și în zilele în care soarele nu strălucește atât de puternic pe cer. Specialiștii confirmă faptul că, chiar și într-o zi înnorată, radiațiile UV pot fi la fel de nocive și abundente în atmosferă, prezentând un pericol pentru sănătatea pielii. O pereche de ochelari soare copii reprezintă un fel de barieră fizică împotriva radiațiilor UV și a diferiților agenți iritanți din mediu (praf, nisip și insecte), asigurând protecția și nivelul optim de lubrifiere și hidratare a ochișorilor copiilor.