Bun venit în comunitatea IYA!

Ne propunem să transformăm colțișorul acesta într-un loc prietenos și plin de empatie în care să reușim să te cunoaștem cât mai bine pentru a răspunde mai apoi promt cerințelor și mai ales nevoilor tale.

IYA

Și pentru că suntem de părere că orice comunitate trebuie să însumeze, dincolo de valorile comune, și o serie de beneficii, ți-am pregătit mai multe motive pentru a alege să rămâi aproape de noi.

Astfel, în calitate de membru al comunității IYA, vei avea parte de surprize speciale, beneficiind de asemenea de reduceri speciale dedicate exclusiv membrilor. În acest sens, am creat un grup în care ne dorim să reunim persoane care apreciază materialele naturale și apreciază sustenabilitatea și conceptul de slow-fashion. Tot ce trebuie să faci este să te alături grupului Embrace Wool, unde vei avea ocazia să vinzi sau să cumperi produse pre-loved, să participi la concursuri și să te bucuri de discounturi speciale.

Ne dorim să te cunoaștem și să împărtășim informații utile și idei interesante care să ne ajute pe toți să facem alegeri (mai) sustenabile. Și de asemenea, ne dorim ca hăinuțele utilizate să aibă o altă viață, redefinind astfel conceptul de nou. De aceea te încurajăm să le vinzi la un preț echitabil sau să le donezi, iar în grup vei găsi persoanele potrivite pentru asta, în cei care susțin aceleași valori.

Dacă grupurile de pe Social Media nu sunt pe placul tău, ai și opțiunea de a te abona la newsletter, pentru a primi periodic informații privind cele mai noi articole, colecții sau promoții de pe site.

Fii fără grijă însă, promitem să rămânem în permanență neintruzivi și să avem grijă să nu comunicăm mai des și mai mult decât ar putea să îți pară confortabil.

Să ne rămâi!

IYA

IYA

Cum Alegem Hainele Pentru Tine

IYA

IYA

Brand-uri IYA

IYA

IYA

Donații Și Cauze Sociale

IYA

IYA

Cum Returnezi Produsele