Șosete copii și dresuri

Găsești aici dresuri și șosete pentru copii, toate realizate din materiale naturale precum bumbacul organic, bambusul sau lâna fină. De la modele clasice și simple, la dresuri colorate pentru cele mai jucăușe ținute.
Setati descendent
Pagina
pe pagină

Când vine vorba despre hainele ce intră în contact direct cu pielea, cum este purtarea de șosete copii, calitatea materialului merită atenție sporită. Acest lucru este valabil și în ceea ce privește lenjeria (dresuri copii), piese de bază ce trebuie să îi ofere copilului confort zi de zi. Șosete mai scurte, mai lungi sau șosete 3/4 copii – nu trebuie să lipseacă din garderoba micuțului tău!

Poate că cel mai des te gândești la ciorapi copii din bumbac, dar merită să iei în calcul și alte materiale naturale. Există și dresuri copii cu model confecționate din bambus, care sunt foarte elastice și foarte comode, în vreme opțiunile de șosete lână copii sau dresurile din lână le asigură celor mici confortul termic și mențin pielea uscată.

În procesul de alegere a șosetelor și a unui dres copii foarte important să ții cont de faptul că, înainte de toate, calitatea materialului joacă un rol esențial. De ce? Pentru că atunci când sunt mici, copiii au pielea deosebit de sensibilă, iar contactul permanent dintre aceasta și un material pur sintetic, a cărui compoziție ar putea afecta pielea, este nedorit. Cu siguranță te gândești că alternativele de șosete bumbac copii sunt cea mai bună alegere, dar poate ar trebui să iei în considerare și calitatea altor materiale naturale: bambusul și lâna sunt chiar mai prietenoase cu pielea.

De ce să alegi șosete copii bumbac sau confecționate din alte materiale naturale?

Siguranța micuțului ar trebui să primeze în orice moment: de la monitorizare până la alegerea celor mai potrivite articole de lenjerie. Din acest punct de vedere, optează pentru ștrampi copii și șosețele realizate din materiale naturale, cum ar fi bumbacul organic, fibrele de bambus sau lâna fină reprezintă una dintre cele mai bune alegeri. Datorită proprietăților lor fizice, a îmbinării fibrelor, aceste materiale sunt respirabile, chiar și când vine vorba de șosete groase copii, asigură o izolare termică optimă și absorb umezeala, uscându-se rapid. Astfel, pielea micuțului este menținută, întotdeauna, în siguranță deplină. Dacă ești în căutare de dresuri fetițe, atunci ai ajuns unde trebuie, deoarece îți punem la dispoziție o gamă foarte variată, fix pe placul micuțelor prințese!

De ce să ții cont când alegi șosete și dresuri din materiale naturale?

Foarte multe modele din selecția noastră sunt fabricate dintr-o combinație între diferite materiale naturale – bumbac, lână, bambus. Spre exemplu, unele modele conțin și un procent variat de poliamidă (compus care face ca țesătura să fie mai rezistentă) și elastan (care conferă elasticitate materialului și produsului final), astfel încât șosetele și dresurile să poată fi folosite mai mult timp. În orice caz, procentul materialelor naturale este net superior celor obținute pe cale sintetică. De asemenea, indiferent că ești în căutare de ciorapi lungi copii sau șosete scurte copii, vei găsi doar produse prietenoase cu pielea sensibilă a micuților.

Ce modele de șosete copii și dresuri copii pot găsi în această categorie?

De la modele clasice, simple, până la șosete cu imprimeuri efervescente, copilăroase și colorate, dresuri confortabile, moi și călduroase, vei găsi tot ce îți trebuie pentru a putea crea cele mai jucăușe și interesante ținute. De asemenea, vei găsi și modele antiderapante, șosete plușate, șosete lungi copii, precum și botoșei pentru cizmele de cauciuc, pentru un plus de confort și căldură, realizate din PET-uri reciclate.

Când vine vorba de culoare, avem o gamă variată de dresuri colorate copii sau cu model neutru, pe placul oricui. Dincolo de grija față de micuțul tău și siguranța acestuia, știm că a avea grijă de natură înseamnă, în cele din urmă, a ne proteja pe noi și pe cei pe care îi iubim.