Șosete și dresuri

Găsești aici dresuri și șosete pentru copii, toate realizate din materiale naturale precum bumbacul organic, bambusul sau lâna fină. De la modele clasice și simple, la dresuri colorate pentru cele mai jucăușe ținute. Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Setare Direcție Ascendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Setare Direcție Ascendentă

Când vine vorba despre hainele ce intră în contact direct cu pielea, calitatea materialului merită atenție sporită. Acest lucru este valabil și în ceea ce privește lenjeria, piese de bază ce trebuie să îi ofere copilului confort zi de zi.


Poate că cel mai des te gândești la lenjerie din bumbac, dar merită să iei în calcul și alte materiale naturale. Dresurile din bambus pentru copii sunt elastice și foarte comode, în vreme ce șosetele din lână sau dresurile din lână le asigură celor mici confortul termic și mențin pielea uscată.


În procesul de alegere a șosetelor și dresurilor pentru cei mici este foarte important să ții cont de faptul că, înainte de toate, calitatea materialului joacă un rol esențial. De ce? Pentru că atunci când sunt mici, copiii au pielea deosebit de sensibilă, iar contactul permanent dintre aceasta și un material pur sintetic, a cărui compoziție ar putea afecta pielea, este de nedorit. Cu siguranță te gândești că bumbacul este cea mai bună alegere, dar poate ar trebui să iei în considerare și calitatea altor materiale naturale: bambusul și lâna sunt chiar mai prietenoase cu pielea.


De ce să alegi șosete și dresuri din materiale naturale?


Siguranța micuțului ar trebui să primeze în orice moment: de la monitorizare până la alegerea celor mai potrivite articole de lenjerie. Din acest punct de vedere, șosetele și dresurile realizate din materiale naturale, cum ar fi bumbacul organic, fibrele de bambus sau lâna fină reprezintă una dintre cele mai bune alegeri. Datorită proprietăților lor fizice, a îmbinării fibrelor, aceste materiale sunt respirabile, asigură o izolare termică optimă și absorb umezeala, uscându-se rapid. Astfel, pielea micuțului este menținută, întotdeauna, în siguranță deplină.


De ce să ții cont când alegi șosete și dresuri din materiale naturale?


Foarte multe modele din categoria șosete și dresuri sunt fabricate dintr-o combinație între diferite materiale naturale – bumbac, lână, bambus. Spre exemplu, unele modele conțin și un procent variat de poliamidă (compus care face ca țesătura să fie mai rezistentă) și elastan (care conferă elasticitate materialului și produsului final), astfel încât șosetele și dresurile să poată fi folosite mai mult timp. În orice caz, procentul materialelor naturale este net superior celor obținute pe cale sintetică.


De la modele clasice, simple, până la șosete cu imprimeuri efervescente, copilăroase și colorate, dresuri confortabile, moi și călduroase, vei găsi tot ce îți trebuie pentru a putea crea cele mai jucăușe și interesante ținute. De asemenea, vei găsi și modele antiderapante, șosete plușate, precum și botoșei pentru cizmele de cauciuc, pentru un plus de confort și căldură, realizate din PET-uri reciclate. Dincolo de grija față de micuțul tău și siguranța acestuia, știm că a avea grijă de natură înseamnă, în cele din urmă, a ne proteja pe noi și pe cei pe care îi iubim.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine