• Transport gratuit TRANSPORT GRATUIT >250 LEI
  • Retur RETUR SIMPLU ȘI GRATUIT
  • Buyback BUYBACK PÂNĂ LA 50%

Babywearing-ul sau purtarea bebeluşilor nu este nici pe departe un obicei al lumii moderne, dimpotrivă. La începuturi, când oamenii trăiau în triburi şi erau mereu în mişcare pentru a căuta mâncare şi adăpost, acesta era felul în care erau duşi bebeluşii. În zilele noastre, există încă anumite culturi în care practica babywearing-ului este o realitate zilnică pentru orice părinte.

Citește Mai Mult
Postat în Maternitate

„Eco” nu ar trebui să însemne doar „prieten cu mediul înconjurător”. Sigur, aceasta poate că e cea mai cunoscută calitate a sa, dar asta nu înseamnă că beneficiile directe ale utilizării produselor de acest tip ar trebui trecute cu vederea.

Citește Mai Mult
Postat în Maternitate

Unii oameni pun pasiunea pe primul plan. Dragostea nestăvilită, plină de emoție, ancorată în fiecare produs creat. Alții aleg să pună accentul pe soluțiile practice. Convenabile, mulate pe simpla nevoie a celor din jur. Noi credem că un singur atribut e mult prea puțin. 

Citește Mai Mult
Postat în Maternitate

Sportul este sănătos pentru fiecare dintre noi, iar dacă sarcina nu este una cu probleme, ar trebui să poţi face mişcare fără prea multe restricţii.

Citește Mai Mult
Postat în Maternitate

Peste 70% din femeile gravide suferă de greţuri în perioada sarcinii. Deşi popular sunt numite “greţuri matinale”, mare parte din femeile care le experimentează vor spune că de fapt acestea nu apar doar dimineaţa, ci pe parcursul întregii zile sau chiar şi noaptea.

Citește Mai Mult
Postat în Maternitate
Setare Direcție Ascendentă