Cum Alegem Hainele Pentru Tine

Pasiunea și grija nu numai că nu se exclud dar ar trebui să funcționeze împreună, armonizându-se perfect.

Acesta a fost crezul nostru atunci când am ales să vă răsfățăm, atât pe tine cât și pe mica ta minune, cu articole vestimentare (și nu numai) menite să vă ofere tot confortul pe care îl meritați. Știm la fel de bine ca și tine că alegerea hainelor pentru perioada sarcinii precum și perioada post-natală, dar și cele destinate celor mici, nu e deloc una ușoară, motiv pentru care am avut grijă să parcurgem acea distanță suplimentară necesară pentru a ne asigura de faptul că opțiunea ta va fi una în deplină concordanță cu așteptările pe care le ai.

IYA

100% Organic

Am pus așadar accentul pe calitate, alegând în primul rând produse din materiale blânde cu pielea, fie ea și sensibilă, precum bumbacul, inul, lâna sau chiar bambusul, majoritatea organice și certificate oeko-tex pentru a avea garanția că nu conțin nicio substanță toxică sau nocivă.

IYA

Smart Design

Multi-funcționalitatea a fost în egală măsură importantă pentru noi, poate și pentru că nu e un secret faptul că hainele din perioada sarcinii spre exemplu nu au cum să aibă o viață foarte lungă. Astfel, unele dintre aceste articole vor putea fi purtate și în perioada alăptării, beneficiind de o funcție a discreției atât de necesară tuturor mămicilor active.

IYA

Biodegradabil

Chiar dacă avem grijă să te punem pe primul plan, nu putem uita nici de mediu, conștienți fiind că schimbarea trebuie să înceapă cu noi. Am construit astfel acest brand bazându-ne pe principiile sustenabilității, având grijă să comercializăm produse prietenoase cu mediul înconjurător, punând bazele unui sistem de răscumpărare (buyback) al produselor și oferind astfel fiecărei haine șansa unei noi vieți de fiecare dată, fie prin revânzare, fie prin donare ori prin reciclare, urmând a ne îndrepta atenția constant și către aspectul social, considerând că numai ajutând putem cu adevărat să transformăm un grup într-o veritabilă comunitate. Primele efecte? Reducerea poluării și întâlnirea unor oameni minunați, alături de care „imposibilul” se va transforma încet dar sigur într-un cuvânt banal.

IYA

Fairtrade

Cu toate că am pus responsabilitatea la loc de cinste, pe același palier cu dragostea și priceperea, nu putem evita mereu întru totul folosirea materialelor sintetice, acestea regăsindu-se în unele produse destinate femeilor însărcinate (exclusiv în procente mici) pentru a asigura confortul necesar dar și pentru că sustenabilitatea presupune de asemenea echilibru economic, noi dorindu-ne să fim accesibili tuturor categoriilor de persoane ce își doresc calitate și grijă deopotrivă.

IYA

Produs în serii mici

Apropierea de unicitate e un alt aspect la care am ținut mult. E unul dintre motivele pentru care fiecare colecție e realizată în serie mică, manual și independent, de către artizani talentați și pricepuți. La urma urmei, fiecare femeie merită să se simtă cu adevărat special, radiind nu doar frumusețe dar și eleganță prin toți porii. În fiecare zi.

IYA

IYA

Brand-uri IYA

IYA

IYA

IYA Community

IYA

IYA

Cum Returnezi Produsele