Salopete și body-uri bebeluși

Nelipsite de pe lista de cumpărături pentru un nou-născut, body-urile și salopetele pentru bebeluși sunt piese de bază pentru garderobă. Confortabile, practice, realizate din materiale naturale, produsele din această categorie îmbină grija față de pielea delicată a celor mici, cu grija față de natură și resursele acesteia.
Setati ascendent
Pagina
pe pagină

Piese basic când vine vorba despre hainele bebelușului, body-urile și salopetele tip pijama trebuie să fie confortabile și practice. În primele luni, alege body-uri care au capse pe lateral sau salopete ce se închid pe toată lungimea - sunt mai ușor de îmbrăcat, mai ales dacă ești părinte la început de drum. Ulterior, aceste hăinuțe rămân o alegere bună, fiind ușor de combinat cu alte piese vestimentare, fie ca atare, fie ca prim strat în sezonul rece.

Absolut indispensabile când vine vorba de garderoba nou-născutului, body-urile și salopetele pentru bebeluși reprezintă cea mai bună alegere când vine vorba de a-i asigura confortul și libertatea de mișcare de care are nevoie pentru a fi relaxat și a dormi liniștit. Practice, ușor de îmbrăcat, modelele noastre sunt realizate din materiale naturale, îmbinând în mod echilibrat grija față de pielea sensibilă a micuțului cu sustenabilitatea, așadar și grija față de mediul înconjurător și resursele pe care natura ni le pune la dispoziție.

De ce să optezi pentru body-uri și salopete confecționate din materiale naturale?

Materialele naturale, datorită proprietăților lor, sunt deosebit de prietenoase cu pielea micuțului, fiind testate toxicologic și antialergene. În primele luni de viață, pielea lui bebe este foarte sensibilă, de aceea trebuie să acorzi o atenție deosebită materialelor din care sunt realizate hăinuțele pe care le poartă. Lâna, bumbacul organic, cânepa sunt doar câteva dintre cele mai sigure materiale naturale pe care ar trebui să le ai în vedere atunci când ești în căutarea unui body sau salopete pentru micuț. Acestea sunt sigure și protejează pielea lui bebe.

Cum să alegi cele mai potrivite body-uri și salopete pentru cel mic?

Deși sunt piese de nelipsit din garderoba bebelușului, body-urile și salopetele tip pijama trebuie să fie atât confortabile, cât și practice. Spre exemplu, în primele luni de viață ar trebui să optezi pentru modele care au capse laterale sau salopete care se închid pe toată lungimea, deoarece, pentru un părinte care se află la început de drum, sunt mult mai ușor de îmbrăcat. Mai târziu, aceste hăinuțe pot fi în continuare întrebuințate în combinație cu alte piese vestimentare de nelipsit din garderobă: fie ca atare, fie ca prim strat atunci când temperaturile încep să scadă.

În categoria de body-uri și salopete vei găsi modele atât pentru fetițe, cât și pentru băieței. Acestea nu doar că sunt adorabile, cu imprinturi copilărești și drăgălașe, ci sunt și practice, cu o croială lejeră și ingenioasă, disponibile în multe culori. Faptul că sunt confecționate din materiale naturale reprezintă criteriul principal pe care ar trebui să îl ai în vedere, pe lângă  ușurința cu care pot fi îmbrăcate și faptul că bebe se va simți confortabil, în siguranță și protejat. Este vorba despre combinația echilibrată și perfectă între toate aceste avantaje.