Haine din softshell

Binecunoscut pentru proprietățile sale deosebite, softshellul este un material tehnic ce îmbină mai multe straturi. Aparent subțire, este rezistent și confortabil, fiind folosit pentru îmbrăcămintea dedicată zilelor cu vânt și umezeală.
Setati descendent
Pagina
pe pagină

Subțire și totuși călduros, softshellul este folosit inclusiv pentru îmbracămintea sportivilor sau pentru îmbrăcămintea destinată sporturilor de iarnă. Tot mai utilizat în ultimii ani și pentru îmbrăcămintea pentru cei mici, acest material ingenios a intrat în topul preferințelor părinților prin salopetele din softshell. Impermeabile, rezistente la frig și la vânt, acestea le oferă micuților exploratori protecția necesară în zilele reci. Jachetele din softshell pentru sarcină și alăptare sunt o alegere bună și datorită versatilității lor. Multifuncționale și rezistente, acestea vor face parte din garderobă mult timp, fiind astfel o alegere sustenabilă.

Termenul de „softshell” descrie o clasă de materiale țesute, folosite în special la realizarea de articole de îmbrăcăminte care asigură o combinație de caracteristici precum rezistența la apă, rezistența la vânt și respirabilitatea. Îmbrăcămintea realizată din softshell este călduroasă, prezintă un anumit grad de impermeabilitate, este durabilă și flexibilă, dar ceea ce o face atât de populară este faptul că se prezintă în foarte multe modele și design-uri disponibile, combinând în mod echilibrat caracteristici precum confortul, siguranța și croiala ingenioasă.

De ce să alegi articole vestimentare realizate din softshell?

Deși este, în aparență, un material subțire, softshell-ul înlocuiește fără nicio problemă articolele vestimentare voluminoase și grele – rezistent, confortabil, softshell-ul se potrivește perfect pentru îmbrăcămintea dedicată zilelor cu vânt și umezeală. Acest material ingenios a început să fie din ce în ce mai folosit pentru îmbrăcămintea celor mici, astfel încât salopetele din softshell sunt de nelipsit din garderoba copilului. Impermeabile, rezistente la frig și vânt, acestea le oferă micuților aventurieri protecția de care au nevoie chiar și în zilele cele mai reci.

Pentru ce sezon sunt potrivite hainele realizate din softshell?

Hăinuțele și accesoriile realizate din softshell sunt potrivite în special în sezonul umed și în zilele cu vânt. Acest material are proprietatea de a fi impermeabil, asigurând izolarea termică optimă și faptul că micuțul nu se va uda, chiar dacă afară plouă. Așadar, se recomandă a fi purtate pe timpul toamnei sau al iernii, în combinație cu alte straturi care să asigure confortul termic al copilului. De asemenea, softshell-ul este folosit și pentru îmbrăcămintea sportivă sau îmbrăcămintea destinată sporturilor de iarnă, deoarece este un bun izolator termic.

Ce articole vestimentare realizate din softshell pot găsi pe site?

În categoria noastră poți alege dintr-o selecție de articole de îmbrăcăminte realizate din softshell, cum ar fi salopete care asigură o izolare optimă din cap până în picioare, botoșei pentru babywearing care îi vor proteja piciorușele de frig și acțiunea vântului, dar și jachete pentru sarcină și jachete pentru babywearing (atenție, acestea nu înlocuiesc un sistem de purtare), atât pentru mămici, cât și pentru tătici. De asemenea, protecția pentru marsupiu, realizată din softshell, va adăuga un plus de siguranță sistemului de purtare al copilului.