Haine din lână fleece

Setati descendent
Pagina
pe pagină

”Woolfleece”, termen provenit din limba engleză, descrie tipul de lână merinos care este supusă unui proces manual de prelucrare, fiind țesută astfel încât să capete o consistență foarte pufoasă și moale. În general, este un material foarte călduros, mai dens și mai gros decât tricotul merinos, ceea ce o face foarte potrivită pentru a căptuși jachetele, mănușile și fularele pentru iarnă ale copiilor. Se folosește ca strat exterior sau ca strat intermediar pentru a preveni acumularea umezelii ridicate, datorită proprietăților sale de termoreglare și izolare.

De ce să alegi articole vestimentare realizate din lână fleece?

Precum lâna de tip tricot, lâna fleece asigură protecție maximă împotriva umezelii, deoarece absoarbe apa și se usucă rapid. De asemenea, asigură izolare termică optimă, fiind foarte moale și plăcută la atingere. Totuși, nu rezistă atât de bine la vânt și apă, fiind recomandat a se purta sub o protecție impermeabilă atunci când plouă. În combinație cu alte articole vestimentare, lâna fleece poate fi purtată și ca strat exterior (o jachetă), sau sub formă de mănuși, căciulițe sau cagule, dar chiar și botoșei pentru babywearing în anotimpul rece.

Pentru ce sezon sunt potrivite hainele realizate din lână fleece?

Foarte multe accesorii pentru sezonul rece (căciulițe, cagule, mănuși și fulare) sunt realizate din acest tip de lână, datorită faptului că țesătura este călduroasă, moale, pufoasă și plăcută la atingere. Chiar dacă nu este la fel de densă precum, spre exemplu, lâna fiartă, și nu rezistă atât de bine la vânt, tot reprezintă materialul potrivit pentru a izola termic corespunzător urechiușele, piciorușele, mâinile și gâtul celui mic. Un overall din lână fleece este exact ce trebuie pentru a-l îmbrăca din cap până în picioare pe cel mic, asigurându-i temperatura optimă. Este bine de știut că lâna fleece se scămoșează destul de ușor, însă scamele pot fi îndepărtate cu ușurință utilizând un dispozitiv special. Totuși, acest lucru nu afectează calitățile și funcționalitatea materialului.

Ce articole vestimentare realizate din lână fleece pot găsi pe site?

În categoria noastră poți găsi articole vestimentare destinate copiilor, în special pentru sezonul rece: de la jachete din lână fleece, mănuși, cagule și căciulițe, fulare, botoșei pentru babywearing, overall-uri și cardigane, dar și pantalonași. Lâna fleece se comportă foarte bine, indiferent de anotimp, asigurând o bună reglare și optimizare a temperaturii corpului. De asemenea, țesătura moale și pufoasă este plăcută la atingere, asigurând, în același timp, libertatea de mișcare de care copilul are nevoie pentru a se juca în voie și fără probleme.