Păturici și saci de dormit

Pentru un somn liniștit, rutina și crearea unui mediu adecvat sunt esențiale. O colecție drăgălașă de păturici subțiri și groase, dar și de saci de dormit pentru bebeluși, care să le țină de cald atunci când sunt pe tărâmul viselor.
Setati ascendent
pe pagină

Păturicile pentru bebeluși sunt un accesoriu versatil, pe care îl poți folosi la somn sau în cărucior, la plimbare. Realizate din materiale naturale, produsele din această selecție sunt prietenoase cu pielea sensibilă a celor mici. Mulți bebeluși nu acceptă să fie înveliți, iar specialiștii chiar spun că acest lucru este contraindicat în cazul nou născuților, așa că sacii de dormit pentru bebe sunt accesorii utile, care îi vor asigura confortul termic în siguranță. Alege grosimea potrivită, ținând cont de anotimp și temperatura din casă, pentru a preveni supra-încălzirea.

În primele luni de viață, somnul lui bebe poate reprezenta o adevărată provocare, însă acest lucru este normal. Totuși, pentru a-i asigura condițiile unui somn liniștit, neîntrerupt, crearea unui program strict (și respectarea acestuia), precum și a unui mediu adecvat somnului, sunt esențiale. Pentru acest lucru, îți venim în ajutor punându-ți la dispoziție o colecție drăgălașă de păturici subțiri și groase, dar și de saci de dormit pentru bebeluși, care să le asigure condițiile necesare de confort, siguranță și relaxare atunci când se aventurează pe tărâmul viselor.

De ce să alegi păturici și saci de dormit pentru bebeluși?

Aceste accesorii nu doar că sunt practice, deosebit de versatile, întrucât pot fi folosite atât în pătuțul de acasă, cât și în cărucior atunci când ieșiți la plimbare, ci și sigure și foarte confortabile. Confecționate din materiale naturale, acestea sunt sigure când vine vorba de a fi în contact permanent cu pielea micuțului: non-toxice, antialergene, asigură, în același timp, menținerea unui nivel optim de umiditate la suprafața acesteia. Alegerea grosimii potrivite este importantă, iar pentru asta trebuie să ții cont de anotimp și de temperatura din încăpere.

Cum să alegi păturici și saci de dormit pentru bebeluși?

În primele luni de viață, bebelușii nu prea acceptă să fie înveliți. De altfel, specialiștii spun că acest lucru este chiar contraindicat în cazul nou-născuților, motiv pentru care sacii de dormit pentru bebeluși sunt mult mai potriviți, deoarece sunt siguri și le oferă confortul termic de care au nevoie pentru a dormi în condiții de maximă relaxare. Având întrebuințări multilaterale, păturicile (cum ar fi cele de muselină), pot fi folosite pentru a-l acoperi pe bebe vara, pentru a proteja patul sau hăinuțele când regurgitează sau chiar când schimbi scutecul bebelușului.

În categoria de păturici și saci de dormit de pe site vei găsi modele atât pentru fete, cât și pentru băieței. Confecționate din materiale subțiri sau mai groase, plăcute la atingere, confortabile, prietenoase cu pielea sensibilă a lui bebe, cu design atractiv, drăgălaș și imprinturi copilărești și efervescente, cu siguranță vei găsi un model care să fie pe placul amândurora. Punând preț nu doar pe design-ul atrăgător, ci și întrunirea condițiilor de maximă siguranță și confort, îți punem la dispoziție o colecție restrânsă dintre cele mai de top articole de acest gen.