Salopete și overall copii din lână și fleece

Atât bebelușii, cât și copiii care deja explorează lumea prin proprii pași vor aprecia căldura dată de salopetele din lână moale și pufoasă.
Setati descendent
Pagina
pe pagină

Lâna este un material uimitor, care oferă o mulțime de beneficii, motiv pentru care există o gamă variată de modele overall lână fiartă. Capacitatea de a regla temperatura corpului este unul dintre acestea, astfel că salopetele din lână fleece sau din lână fiartă sunt o alegere bună chiar și pentru cei mai mici bebeluși. Moale și confortabile, o salopetă fleece copii te ajută să renunți la straturile voluminoase și incomode, oferindu-i celui mic libertate de mișcare.

Care sunt avantajele purtării unui overall lână fiartă?

Lâna este un material natural care are o mulțime de beneficii. Este antialergenă, non-toxică, fiind prelucrată fără a se folosi substanțe chimice dure, cum ar fi clorul și are capacitatea de a absorbi umezeala și de a se usca foarte rapid. Pe lângă toate acestea, are o capacitate unică de autoreglare a temperaturii, întrucât țesătura din lână păstrează un strat de aer la suprafața pielii, eliminându-se astfel, în mod natural, excesul de căldură și umiditate care ar putea dăuna pielii sensibile a celui mic. Nici nu mai este cazul să vorbim de cât moale și confortabil este un overall fleece bebe.

De ce să alegi un overall bebe pentru micuțul tău?

Pe lângă faptul că asigură o izolare termică optimă pentru cel mic, menținându-i temperatura corpului astfel încât să nu-i fie nici prea cald, dar nici frig, un overall fleece sau o salopetă îi vor oferi celui mic capacitatea de a se mișca liber, fără a fi nevoie să poarte straturi voluminoase, care îi pot limita posibilitatea de a se mișca după bunul plac. Astfel, va putea în continuare să exploreze lumea înconjurătoare și să-i descopere formele și secretele, indiferent de vremea de afară, atât timp cât sunt echipați corespunzător cu overall copii din lână pufoasă.

Cum să alegi cel mai potrivit overall bebeluși?

Este important ca cel mic să fie asigurat optim atât din punct de vedere termic, cât și al confortului fizic general. Spre exemplu, chiar dacă o geacă groasă, foarte căptușită, îl protejează de frig, libertatea de mișcare i-ar putea fi foarte mult limitată din cauza faptului că aceasta este voluminoasă. Un overall fleece bebe sau o salopetă nu doar că-i asigură confortul termic necesar, fiind realizate din lână merinos fleece, organică, fiartă, care rețin căldura și, în același timp, sunt materiale respirabile, dar sunt foarte confortabile, ușor de îmbrăcat și purtat.

În categoria noastră vei găsi modele care combină estetica modernă, în culori diferite și cu imprimeuri copilăroase, cu grija față de pielea micuțului și natură. Datorită faptului că sunt disponibile overall-uri și salopete de grosimi diferite, acestea pot fi îmbrăcate în orice anotimp: fie ca strat exterior în zilele mai răcoroase, fie ca strat intermediar, iarna, sub o salopetă sau jachetă din softshell. Anumite modele sunt perfecte și pentru babywearing, iar îmbrăcarea unui overall fleece. Micuțul va fi asigurat perfect din cap până în picioare, la un preț mai mult decât prietenos și accesibil!