Salopete de vară

Practice și confortabile, salopetele sunt ușor de purtat în sezonul cald, fie că alegi variante scurte din bumbac sau lungi, din materiale subțiri și aerate precum muselina. Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Setare Direcție Ascendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Setare Direcție Ascendentă

Piese de rezistență în garderoba celor mici, salopetele din muselină, bumbac sau in sunt o alegere perfectă vara, când temperaturile ridicate pot fi neplăcute. La plimbare sau la joacă, salopetele de vară lungi sau scurte sunt practice și confortabile.


Pe cât de frumoasă este vara, pe atât de inconfortabilă și sufocantă poate fi. În principiu, pentru a te putea bucura de plimbările relaxante în timpul verii, trebuie să te asiguri de faptul că hainele pe care le porți îți asigură posibilitatea ca pielea să respire și previn transpirația excesivă. Din acest punct de vedere, salopetele de vară pentru copii confecționate din bumbac, in sau muselină – materiale respirabile, subțiri, care asigură aerisirea și mențin temperatura corpului în parametri optimi – sunt cea mai bună alegere, fiind atât confortabile, cât și ușor de purtat.


De ce să alegi salopete de vară pentru copii?


Practice, confortabile, salopetele de vară pentru copii sunt numai bune spre a fi purtate în sezonul cald, când temperaturile ridicate pot fi extrem de neplăcute. Lungi sau scurte, nu doar că te asiguri de faptul că micuțul este îmbrăcat, din cap până în picioare, cu o singură piesă, astfel încât să nu trebuiască să achiziționezi două articole, dar și că poartă ceva lejer, cu croială confortabilă, fără să-l incomodeze în timpul sesiunilor de joc sau în timpul relaxantelor plimbări. Alege întotdeauna materialele naturale, blânde și prietenoase cu pielea micuțului.


Ce modele de salopete de vară pentru copii pot găsi pe site?


Îmbinând designul atractiv, estetic, în pas cu tendințele actuale, cu croiala lejeră, caracteristicile de multifuncționalitate (protecție naturală UV, posibilitatea de a fi reglate în funcție de dimensiuni, realizate din materiale naturale, certificate, care absorb umezeala excesivă și se usucă repede), îți punem la dispoziție o gamă variată de salopete de vară pentru copii, pentru ca prichindelul tău să se poată juca în voie, întotdeauna, în condiții de confort permanent. Prietenoase cu pielea sensibilă a micuțului, materialele naturale sunt cea mai potrivită alegere.


Fie că optezi pentru salopete pentru fetițe, băieței, în culori vii sau neutre, calde, non-toxice, cu imprinturi dintre cele mai drăgălașe și copilăroase, confecționate din in și bumbac organic, te asiguri de faptul că cel mic va avea în garderobă o piesă esențială pentru călduroasele zile de vară. Potrivite atât pentru plimbările zilnice, cât și pentru vacanțele la mare, jocurile în nisip, salopetele de vară pentru copii îi vor asigura tot confortul de care are nevoie pentru a se bucura de acest anotimp atât de versatil. Îngrijite corespunzător, pot fi purtate perioade lungi de timp.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine