Bluze și tricouri gravide

Realizate din materiale ușoare, prietenoase cu pielea și mediul înconjurător deopotrivă, toate produsele acestei colecții au fost concepute special pentru a-ți asigura confortul de care ai nevoie, fără a neglija însă garanția unui look fresh, impecabil, în fiecare zi.

Setati ascendent
Pagina
pe pagină

Perioada sarcinii este frumoasă și delicată, iar tu ai nevoie de haine confortabile. Bluze pentru gravide, potrivite pentru orice anotimp sau tricouri pentru gravide, pentru zielele calde de vară. Toate realizate din cele mai moi și plăcute materiale. În plus, piesele din această categorie au design inteligent, utilizarea lor fiind foarte potrivită și după naștere.

Fiecare corp, modul în care se schimbă pe timpul sarcinii, precum și nevoile și gusturile fiecărei persoane în materie de îmbrăcăminte sunt unice. Însă este cert faptul că, pe parcursul acestei perioade, articolele vestimentare purtate trebuie să-ți asigure maximul de confort necesar pentru a te putea ocupa, în continuare, de activități obișnuite. Perioada sarcinii este frumoasă și deosebit de delicată, iar hainele pe care le porți pot avea un impact foarte mare asupra stării generale resimțite: trebuie să fie confortabile, comode, ajustabile în funcție de etapa sarcinii.

De ce să alegi tricouri și bluze sarcină?

Nu doar că sunt realizate din materiale ușoare, prietenoase cu pielea și sustenabile în ceea ce privește impactul asupra mediului înconjurător, dar reușesc să îmbine, cu ingeniozitate, designul atractiv, discret și lejer, cu funcționalitatea multilaterală: pot fi îmbrăcate atât pe perioada sarcinii, cât și după aceasta. În funcție de grosime și materialul folosit în realizarea lor, sunt potrivite atât pentru sezonul cald, cât și pentru sezonul rece. Așadar, te poți bucura în permanență de un look impecabil, fără a face compromisuri din acest punct de vedere.

Ce modele de tricouri și bluze sarcină pot găsi pe site?

Indiferent de modelul ales, confortul purtării este asigurat de faptul că articolele sunt realizate din materiale naturale, ceea ce înseamnă că îți vor asigura izolarea termică necesară, vor fi plăcute la atingere și deosebit de moi. Datorită croiului lejer, dimensiunile lor se ajustează în funcție de etapa sarcinii, putând fi purtate fără nicio problemă. Datorită deschizăturii din partea superioară, care nu atrage atenție și care se închide cu nasturi sau fără, îl poți alăpta discret și confortabil pe bebe, ori de câte ori îți cere acest lucru.

De la bluze potrivite pentru sezonul rece, realizate din lână merinos, cu design inteligent, moi și confortabile, tricouri din bumbac organic, material deosebit de plăcut la atingere, cu design casual sau elegant, ai la dispoziție o gamă variată de tricouri și bluze sarcină din care poți alege astfel încât să se alinieze cât mai bine așteptărilor tale de confort și eleganță. Îmbinarea echilibrată dintre întrebuințarea practică și posibilitatea de a fi asortate ușor cu alte articole vestimentare face ca alegerea hainelor pentru sarcină să fie una deosebit de inspirată.