Protecții marsupiu

În sezonul rece nu trebuie să reduci plimbările cu bebe în marsupiu, care vă fac atâta plăcere. Alege protecții călduroase, ușor de utilizat și continuați-vă rutina zilnică în aer liber.
Setati ascendent
pe pagină

Protecțiile pentru marsupiu sunt ușoare și practice, permițându-ți să îl îmbraci pe bebe confortabil, fără straturi groase ce ar împiedica o așezare corectă în sistemul de purtare. Le prinzi rapid, indiferent de sistemul de purtare folosit, și le detașezi ușor când intrați în spațiu închis, fără să fie nevoie să mai dezbraci bebelușul, mai ales dacă doarme liniștit la pieptul tău.

Protecțiile pentru marsupiu reprezintă o investiție benefică atât pentru bebe, cât și pentru mămică. Ușoare, practice, acestea îți oferă posibilitatea de a-l îmbrăca pe cel mic mult mai confortabil, astfel încât așezarea corectă a acestuia în sistemul de purtare să fie mult mai ușoară. Modelele din colecție sunt compatibile cu orice sistem de purtare, permițându-ți să porți haine normale.

De ce să alegi protecțiile pentru marsupiu?

Pentru că, indiferent de sezon, nu ar trebui să reduci plimbările cu cel mic în marsupiu. Călduroase, practice, ușor de utilizat datorită faptului că se instalează rapid și detașează ușor, protecțiile pentru marsupiu îți oferă toate caracteristicile de confort, funcționalitate și accesibilitate de care ai nevoie pentru a te putea bucura, în continuare, de plimbările relaxante, fără a-ți face griji că cel mic nu este asigurat termic corespunzător în timp ce tu porți haine lejere, normale.

Cum alegi cea mai potrivită protecție pentru marsupiu?

Protecțiile pentru marsupiu îl protejează pe cel mic de frig în timpul plimbărilor din sezonul rece. De asemenea, fiind puse doar peste bebeluș, nu te vei supraîncălzi, permițându-ți să porți orice haine dorești. Modelele prezente în categoria protecții marsupiu pot fi folosite cu orice tip de sistem de purtare, atât pentru nou-născuți, cât și pentru copii cu vârsta de până la aproximativ 3 ani, în funcție de înălțimea acestuia. Purtarea bebelușului va fi mult mai plăcută, în timp ce acesta este asigurat termic corespunzător.

De la modele colecționate din softshell, cu strat interior din fleece subțire (care asigură izolare termică semnificativă), cu centuri reglabile pentru montarea ușoară a sistemului de purtare, șnururi pentru ajustarea dimensiunii protecției, cu glugă pentru bebe (pentru a-l proteja de vânt și frig), protecțiile pentru marsupiu sunt realizate din materiale certificate, testate toxicologic. În același timp, permit o bună respirabilitate, cu diferite grade de impermeabilitate și permeabilitate la vapori, oferindu-i celui mic toate condițiile necesare pentru confort maximal.

Combinând design-ul practic cu cel feminin, estetic, colecția cuprinde și modele de protecții marsupiu care prezintă un buzunar mare în partea din față, ideal pentru a depozita obiecte mici necesare atunci când ieși la plimbare împreună cu bebe (telefonul, cheile, șervețele, dezinfectant). De asemenea, fiecare model vine la pachet cu un săculeț pentru depozitare  care îți va permite atât să păstrezi protecția pentru marsupiu în cele mai bune condiții, cât și să o poți lua cu tine oriunde dorești.