Voucher

Cu toții ne dorim să facem cadouri perfecte oamenilor dragi din viața noastră. La urma urmei, e natural să încercăm să le oferim bucurii și zâmbete sincere ori de câte ori avem ocazia. Cu toate astea, darul fără cusur nu-i lucru ușor, mai ales atunci când vorbim despre articole vestimentare. Tocmai de aceea, îți punem la dispoziție carduri cadou pe care să le oferi celor dragi sufletului tău, având garanția că aceștia vor putea să își aleagă întotdeauna exact ceea ce își doresc.

Filtrele tale
Filtreaza
Producător
Setati ascendent
pe pagină

Când vine vorba de a alege cadoul potrivit pentru o viitoare sau proaspătă mămică, lucrurile se pot dovedi destul de complicate. Înainte de toate, reprezintă o etapă importantă din viața oricărei familii care își dorește un bebe, motiv pentru care este firesc să celebrezi această reușită oferindu-le un cadou. Bucuriile se împart, întotdeauna, între prieteni, iar a-i oferi un cadou îi va demonstra cât de mult te bucuri de această reușită. Însă când vine vorba de articole vestimentare pentru bebe, niciodată nu-i prea ușor să faci alegerile cele mai potrivite.

De ce să alegi un voucher drept cadou?

A devenit chiar obișnuit ca, în ultimii ani, să fie oferite vouchere la diferite ocazii. Cu ajutorul lor, cei dragi sufletului tău își vor putea alege, întotdeauna, exact ce își doresc. Iar când vine vorba de articole vestimentare pentru bebe, s-ar putea să nu faci întotdeauna cele mai bune alegeri dacă te decizi să le achiziționezi chiar tu. „Mergi la sigur”, cum s-ar spune, oferindu-le un voucher pe care îl pot folosi după bunul plac: achiziționând exact hăinuțele și accesoriile pe care le vor folosi pentru a-l îmbrăca pe copil exact așa cum își doresc.

Ce tipuri de voucher pot găsi pe site?

Pe site-ul nostru poți găsi patru tipuri de carduri cadou, vouchere, pe care să le oferi cuiva drag, chiar personalizate în funcție de eveniment: voucher pentru petrecerea de Baby Shower, voucher cu mesajul „Bine ai venit!”, voucher cu mesajul „La mulți ani!” și voucher cu mesajul „Felicitări!”. Fiecare voucher are un design atrăgător, minimalist, șablonul putând fi ales chiar de către tine, în funcție de ocazia cu care îi oferi persoanei respective voucherul. De asemenea, te poți asigura și de faptul că îl va primi chiar într-o anumită zi, pentru o surpriză și mai mare.

Cum pot cumpăra un voucher de pe site?

Procesul achiziționării unui voucher cadou este deosebit de simplu. Înainte de toate, alegi valoarea acestuia (între 100 și 2000 de RON), iar apoi tipul cardului. Acesta poate fi virtual (va fi expediat pe mail-ul persoanei respective la data specificată), fizic (va fi expediat persoanei respective) sau atât virtual, cât și fizic. După ce ai ales imaginea, este necesar să completezi cu atenție datele solicitate (nume și e-mail expeditor și beneficiar). Data livrării cardului este data la care acesta va fi expediat către persoana respectivă.

De asemenea, poți chiar să anexezi un mesaj personalizat, astfel încât cadoul să aibă un impact și mai frumos pentru viitoarea mămică. Îți recomandăm, dacă este posibil, să optezi în special pentru opțiunea de expediere prin e-mail, deoarece astfel ai certitudinea faptului că, într-adevăr, cardul va ajunge la (viitoarea) mămică exact în ziua indicată de către tine. Trebuie să ai în vedere și faptul că pentru voucherele cadou nu se acceptă decât plata online, prin card bancar, și nu ramburs în momentul ridicării acestuia.