Pălării copii

Pentru ca cei mici să fie protejați de razele nocive ale soarelui, sunt importante atât produsele de protecție solară, cât și hainele și accesoriile adecvate. Înveselim ținutele verii cu pălării colorate cu protecție UV. Ai aici produsele potrivite pentru copiii mereu activi, pregătiți să exploreze plaje, parcuri sau păduri, în căutare de jocuri inedite. Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Setare Direcție Ascendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Setare Direcție Ascendentă

Cei mici iubesc vara și timpul petrecut afară, dar atenția acordată protecției împotriva razelor nocive cade în sarcina părinților. 
Încă din primele luni de viață, în sezonul cald pălăria pentru bebe nu trebuie să lipsească dintre accesoriile luate la plimbare. Și copiii mai mari au nevoie de protecția oferită de un astfel de accesoriu estival, fie că este vorba despre o pălărie din in sau bumbac, ideal cu protecție UV. 
Pe lângă acestea, ochelarii de soare pentru bebeluși sau copii vor proteja ochii de razele nesănătoase, așa că nu ezita să îi ai la îndemână atunci când ieșiți afară.Pălăriile de soare pentru bebeluși și copii sunt un accesoriu, pe cât de chic în ținuta celor mici, pe atât de necesar, pentru protecția lor împotriva radiațiilor ultraviolete de tip A (unde lungi, care afectează structura celulară e pielii) și B (unde scurte, care provoacă arsuri și pete solare). Riscurile expunerii la UVA și UVB, pot fi, însă, minimizate, cu protecția UV potrivită: cremă de protecție solară, ochelari de soare, haine și pălării cu factor de protecție împotriva radiațiilor ultraviolete.


Propunerile noastre, cu impact mai mic asupra mediului înconjurător, sunt pălăriile cu factor natural de protecție împotriva ultravioletelor UPF50, dat de țesătura densă din care acestea sunt realizate: in, cânepă, muselină și poliester. Primele trei sunt materiale din fibră naturală, din surse sigure de agricultură durabilă fair trade, iar poliesterul este obținut din PET-uri reciclate și este certificat și testat toxicologic.


Te invităm, așadar, să alegi fie un model clasic, cu imprimeuri feminine sau în culori uni, din fibre naturale, potrivit pentru plimbări în oraș, fie o șapcă cu cozoroc și protecție pentru ceafă și umeri, pentru libertate de mișcare și explorare în timpul aventurilor prelungite sub razele soarelui. Opțiunile realizate din poliester te așteaptă cu printuri atrăgătoare, inspirate din pasiunile copiilor și le poți asorta cu costumele de baie din aceeași colecție!

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine