Pălării copii și bebeluși

Pentru ca cei mici să fie protejați de razele nocive ale soarelui, sunt importante atât produsele de protecție solară, cât și hainele și accesoriile adecvate. Înveselim ținutele verii cu pălării colorate cu protecție UV. Ai aici produsele potrivite pentru copiii mereu activi, pregătiți să exploreze plaje, parcuri sau păduri, în căutare de jocuri inedite.
Setati ascendent
Pagina
pe pagină

Cei mici iubesc vara și timpul petrecut afară, dar atenția acordată protecției împotriva razelor nocive cade în sarcina părinților. Din aceste motive, este esențial să le asigurați acestora toată protecția necesară împotriva potențialului nociv al radiațiilor UV. Cum faceți asta? Folosind nu doar crema cu factor de protecție solară, ci și anumite tipuri de pălării copii care maximizează această protecție împotriva razelor solare – cele cu protecție UV!

Încă din primele luni de viață, în sezonul cald pălăriuța bebe nu trebuie să lipsească dintre accesoriile luate la plimbare. Și copiii mai mari au nevoie de protecția oferită de un astfel de accesoriu estival, fie că este vorba despre pălării de soare copii din in sau bumbac, ideal cu protecție UU, sau de pălării croșetate copii.

Pe lângă acestea, ochelarii de soare pentru bebeluși sau copii vor proteja ochii de razele nesănătoase, așa că nu ezita să îi ai la îndemână atunci când ieșiți afară. Alături de o pălărie bebe, micuțul tău va dispune de „arsenalul defensiv” necesar pentru a reduce la minimum riscurile asociate expunerii prelungite la radiațiile UV! Dacă ești în căutare de pălării copii băieți sau pentru fetițe, poți alege dintr-o gamă deosebit de variată, menită să îți pună la dispoziție alternative specifice, în funcție de gusturile și așteptările voastre!

De ce este necesară purtarea de pălării soare copii?

Diferitele modele de pălării copii de vară sunt un accesoriu, pe cât de chic în ținuta celor mici, pe atât de necesar, pentru protecția lor împotriva radiațiilor ultraviolete de tip A (unde lungi, care afectează structura celulară e pielii) și B (unde scurte, care provoacă arsuri și pete solare). Riscurile expunerii la UVA și UVB, pot fi, însă, minimizate, cu protecția UV potrivită: cremă de protecție solară, ochelari de soare, haine și pălării bebe și copii cu factor de protecție împotriva radiațiilor ultraviolete.

Care sunt cele mai potrivite și recomandare șepci copii și pălării bebeluși?

Propunerile noastre, cu impact mai mic asupra mediului înconjurător, sunt pălăriile cu factor natural de protecție împotriva ultravioletelor UPF50, dat de țesătura densă din care acestea sunt realizate: in, cânepă, muselină și poliester. Primele trei sunt materiale din fibră naturală, din surse sigure de agricultură durabilă fair trade, iar poliesterul este obținut din PET-uri reciclate și este certificat și testat toxicologic. Chiar din primele zile de viață, atunci când ieșiți la plimbare, micuțul tău ar trebui să poarte o pălărie nou născut, deoarece pielea și ochișorii săi manifestă sensibilitate deosebit de mare la factorii de mediu!

Te invităm, așadar, să alegi fie un model clasic, cu imprimeuri feminine sau în culori neutre, din fibre naturale, potrivit pentru plimbări în oraș,  pălării copii elegante, fie o șapcă cu cozoroc și protecție pentru ceafă și umeri, pentru libertate de mișcare și explorare în timpul aventurilor prelungite sub razele soarelui. Opțiunile realizate din poliester te așteaptă cu printuri atrăgătoare, inspirate din pasiunile copiilor și le poți asorta cu costumele de baie din aceeași colecție! Dacă mergeți la plajă, nu uitați să luați cu voi și o pălărie plajă bebeluși cu factor de protecție solară, pentru a-i oferi siguranța de care are nevoie!

Când se recomandă purtarea de pălării bebeluși și șapcă soare bebeluși?

Ar trebui să integrezi în ținuta micuțului tău o pălărie soare bebe nu doar în zilele în care razele soarelui sunt puternice – vara –, ci și în zilele înnorate. Specialiștii confirmă faptul că, chiar și în aceste zile, cantitatea de radiații UV care pot ajunge pe piele este semnificativă. Din aceste motive, ar trebui să ai mereu la tine o pălărie bebeluși atunci când ieșiți la plimbare, pe care să o întrebuințezi în permanență (atunci când stați la umbră, aceasta poate fi dată jos). Îți punem la dispoziție o gamă variată de pălării bebeluși fete și pălării bebeluși băieți, la un preț prietenos, astfel încât să îi asiguri micuțului tău toată protecția de care are nevoie atunci când iese la plimbare în aer liber, într-o după-amiază însorită!