Puzzle și jocuri

Jocul le dezvoltă copiilor motricitatea, gândirea, concentrarea şi capacitatea de cooperare. Descoperă o colecţie de puzzle-uri şi jocuri perfecte pentru a asigura distracţia celui mic atât în joaca individuală, cât şi alături de prieteni buni sau chiar de tine.

Setati ascendent
pe pagină

Joaca este intotdeauna mai distractiva alaturi de prieteni sau cei dragi, asa ca te incurajam sa participi activ la momentele de bucurie ale celor mici. Nu doar ca il vei sustine in dezvoltarea unor abilitati si in invatare, dar veti construi impreuna si amintiri pretioase.

Puzzle-urile și jocurile pentru copii și întreaga familie reprezintă cele mai bune alegeri atunci când vine vorba de a petrece timp împreună și de a participa activ la momentele de bucurie ale celor mici. Astfel, nu doar că te vei asigura de faptul că îl vei susține și încuraja în procesul de dezvoltare și fundamentare a abilităților psihice și cognitive, dar veți construi împreună amintiri prețioase, de neînlocuit. Jocul reprezintă cel mai la îndemână mod prin care copiii, îmbinând utilul cu plăcutul, pot descoperi răspunsuri viabile la întrebările pe care și le adresează.

De ce să alegi puzzle și jocuri pentru copii?

Jocul cu puzzle îi ajută pe copii să-și dezvolte imaginația, creativitatea, dar și capacitatea de a abstractiza o anumită formă și de a urmări un obiectiv specific. Îmbinarea pieselor, astfel încât să obțină o imagine completă, îi va ajuta să-și dea seama de relația cauză-efect, iar coordonarea ochi-mână este asigurată de faptul că trebuie să-și distribuie atenția nu doar la piese, ci și la imaginea de pe cutia puzzle-ului. Momentele de bucurie și amuzament se vor îmbina perfect cu cele educative, făcând ca procesul jocului să aibă efecte deosebit de benefice.

Ce modele de puzzle și jocuri pentru copii pot găsi pe site?

În această colecție vei găsi o gamă variată de puzzle și jocuri pentru copii, potrivite atât pentru jocul individual, cât și în echipă. Momentele de distracție vor fi asigurate de posibilitatea de a le folosi în mai multe moduri, astfel încât cel mic să nu se plictisească niciodată. Spre exemplu, setul de cuburi pentru puzzle, numărătoare, stivuire, în culori pastelate, cu design simpatic cu gâște, îi permite să abordeze jocul în trei moduri diferite, iar puzzle-ul cu micuța gâscă și ai ei prieteni, cu sunete, îl vor ajuta să descopere animăluțele de pe lac și sunetele lor unice.

De la puzzle-uri pentru copii, jocuri de pescuit, joculețe care presupun combinații de forme, animăluțe de la zoo, jocuri pentru recunoașterea animalelor și potrivirea numerelor, poți alege dintr-o gamă variată de opțiuni pe care micuțul tău le va îndrăgi numaidecât. Se va putea juca atât individual, cât și împreună cu prietenii sau cu familia, astfel încât să aibă parte de momente nesfârșite de relaxare. Optează cu încredere pentru puzzle și jucării copii, având certitudinea faptului că, dincolo de joc, micuțul se bucură și de un parcurs educativ constant.