Rucsacuri și accesorii

O selecție colorată de rucsacuri și accesorii pentru școală și grădiniță, care îi vor încânta pe cei mici. Pentru că bucuria și distracția nu trebuie sa fie separate de activitățile zilnice.
Setati ascendent
Pagina
pe pagină

De la săculeți pentru creșă, la rucsacuri pentru grădiniță sau școală sau rucsacuri pentru excursii - o colecție colorată, pe placul copiilor. Combină-le cu accesoriile asortate: sticle de apă pentru copii, gentuțe pentru mâncare, pături pentru picnic sau termosuri pentru mâncare, iar cel mic va fi pregătit pentru o zi plină de aventuri. Produsele din această categorie vin în completarea hainelor cu același imprimeu, astfel că dacă ești fanul seturilor perfect asortate te vei bucura să le descoperi și să le combini.

Când vine etapa grădiniței sau perioadei școlare, trebuie să te asiguri că micuțul are la dispoziție tot ce îi trebuie pentru ca experiența să fie cât mai plăcută, astfel încât să se adapteze cu ușurință. Rucsăcelele și accesoriile pentru grădiniță și școală sunt esențiale, însă îți punem la dispoziție și modele de rucsacuri pentru excursii, săculeți pentru creșă, într-o gamă variată de culori, modele, imprinturi și design-uri. Mizăm pe faptul că bucuria și distracția pot fi cu ușurință integrate în activitățile de învățare și asimilare ale tinerilor exploratori.

De ce să optezi pentru rucsacuri și accesorii pentru copii de la iya.ro?

În primul rând, multe produse din această categorie vin în completarea hăinuțelor cu același imprimeu, astfel încât poți cu ușurință să creezi un set complet pentru micuțul tău, asortându-l din cap până în picioare. De asemenea, datorită design-ului ingenios și imprinturilor copilărești, pot fi cu ușurință combinate și în alte ținute, rezultatul fiind descris de unitate compozițională și un look cu totul și cu totul special.

Cum să alegi cele mai potrivite rucscacuri și accesorii pentru micuțul tău?

Aceste accesorii sunt, înainte de toate, practice. În această categorie vei găsi de la sticluțe pentru apă, săculeți pentru creșă, rucsăcei pentru grădiniță sau școală, până la gentuțe pentru mâncare, pături pentru picnic sau termosuri pentru mâncare. Cu alte cuvinte, tot ce îi trebuie micuțului tău pentru a face față unei zile pline de aventuri: un recipient cu design atractiv din care va fi mult mai predispus să bea apă, o gentuță pentru prânz, care permite ca mâncarea să fie păstrată proaspătă, astfel încât pachețelul cu mâncare pentru școală să nu rămână neatins!

Rucsacurile sunt îndeajuns de încăpătoare și voluminoase încât să asigure posibilitatea de a purta orice tip de caiet (A4), dispun de curea reglabilă pentru fixare optimă și sigură, deci pentru un plus de confort, au unul sau mai multe compartimente și sunt realizate din polyester reciclat, fiind foarte ușor de curățat. Este indicat ca în momentul optării pentru un anumit model să acorzi o atenție deosebită categoriei de vârstă pentru care acesta este recomandat, pentru a evita situațiile neplăcute care ar putea apărea.