Jachete fleece și paltoane

Se spune că nu există vreme rea, doar haine nepotrivite. Când temperaturile sunt scăzute, lâna fleece și lâna fiartă vor oferi căldură și confort în plimbările zilnice.
Setati ascendent
Pagina
pe pagină

În funcție de temperaturi, poți alege lâna fleece sau lâna fiartă pentru a-i oferi celui mic tot confortul de care are nevoie la plimbare. Jachetele din lână fleece sunt ideale primăvara sau toamna, ca strat exterior, fiind pufoase și călduroase. Iarna pot fi folosite ca strat intermediar, sub un alt strat rezistent la umezeală. Paltoanele din lână fiartă sunt potrivite pentru toamnă-iarnă, fiind rezistente la vânt și la umezeală.

Dacă temperaturile au început să scadă, iar sezonul rece se apropie, reînnoiește-i garderoba micuțului alegând jachetele și paltoanele din lână fleece sau lână fiartă, deoarece îi vei asigura atât confortul termic, fiind deosebit de călduroase, cât și posibilitatea de a se mișca, în continuare, după bunul plac. Chiar dacă gecile groase, voluminoase și căptușite, asigură căldura, acestea îi vor limita capacitatea de a se mișca în voie, creându-i, astfel, un disconfort nedorit. Jachetele și paltoanele fleece sunt numai bune pentru a-i oferi confortul necesar.

De ce să alegi jachete fleece și paltoane?

Jachetele din lână fleece, călduroasă și pufoasă, sunt perfecte pentru temperaturile de primăvară sau toamnă, chiar și ca strat exterior. În aceeași măsură, pot fi purtate și iarna, dar este de recomandat să fie folosite drept strat intermediar, iar exteriorul să fie protejat de un material care rezistă la umezeală. Când vremea este mai umedă, în sezonul de toamnă-iarnă, paltoanele din lână fiartă reprezintă o alegere inspirată întrucât nu doar că sunt rezistente la vânt, ci au și capacitatea de a absorbi umezeala, uscându-se, de asemenea, foarte rapid.

Lâna este un bun izolator termic și are capacitatea de termoreglare, fiind un material respirabil, natural, cu proprietăți antialergene. Astfel, micuțul se va simți în deplină siguranță și se va putea mișca în voie în timp ce poartă hăinuțe ușoare, moi și pufoase, dar în același timp călduroase și rezistente. Datorită proprietăților sale de autocurățare, articolele vestimentare fabricate din lână presupun spălări rare. Datorită proprietăților fibrelor, lâna este un material care previne infecțiile fungice și, implicit, este prietenos cu pielea celui mic.

Cum să alegi cele mai potrivite jachete fleece și paltoane pentru cel mic?

Pentru ca micuțul să fie în deplină siguranță, izolat termic corespunzător, este important să alegi îmbrăcămintea potrivită pentru temperaturile exterioare. Lâna, înainte de toate, este un semnificativ izolator termic, iar articolele realizate din lână fiartă absorb umezeala pielii micuțului, menținându-i pH-ul fiziologic. Jachetele și paltoanele care conțin lână în combinație cu bumbacul sunt deosebit de rezistente, iar hanoracele din fleece moale, călduros și confortabil sunt perfecte pentru zilele răcoroase de toamnă.

În categoria jachete fleece și paltoane vei găsi tot ce-ți trebuie pentru a-i crea micuțului o ținută practică, potrivită, dar în același timp modernă. Fie că optezi pentru un hanorac din bumbac organic certificat GOTS, o jachetă din lână fleece, cu țesătură fină și foarte moale, pe care o poate purta ca atare, dar care este potrivită și pentru layering, sau pentru paltoane din lână fiartă, potrivite pentru sezonul rece, cel mic va fi deosebit de încântat de faptul că se va putea juca în voie, în timp ce este asigurat corespunzător din punct de vedere termic.