Jucării pentru baie

Majoritatea copiilor iubesc apa, iar joaca la băiţă este printre favoritele lor. Jucăriile pentru baie sunt realizate din materiale prietenoase, se usucă rapid şi uşor. Iar distracţia şi voia bună sunt asigurate cu aceşti micuţi parteneri de joacă, vesel coloraţi, mereu pregătiţi de stropit şi plutit.

Setati ascendent
pe pagină

Jucariile pentru baita sunt intotdeauna o idee buna. Fie ca cel mic iubeste apa si s-ar juca ore in sir cu ea, fie ca e intr-o etapa in care incercati imprietenirea lui cu momentul baitei, vei gasi aici partenerii ideali de joaca.

Copiii iubesc să se joace. De fapt, când sunt mici, jocul reprezintă o activitate esențială pentru dezvoltarea și cizelarea abilităților motorii și funcțiilor cognitive. Un copil care se joacă va fi un adolescent sănătos, capabil să se integreze, cu ușurință, într-un colectiv, alături de alți copii. Iar băița este una dintre activitățile lor favorite, deoarece le satisface spiritul aventurier, dorința de a explora și de a cunoaște cât mai multe forme și stimuli din mediul înconjurător. Pentru a-i oferi posibilitatea de a se distra la maximum, jucăriile pentru băiță sunt cea mai bună alegere.

De ce să-i oferi jucării pentru baie copilului tău?

Fie că încă se află în etapa în care timpul pentru băiță nu-i surâde întocmai, fie că este un adevărat înotător, aventurier în lumea piraților și a comorilor ascunse, jucăriile pentru baie vor fi, întotdeauna, parteneri ideali de joacă. Realizate din materiale sigure, care se usucă rapid și pot fi, fără probleme, scufundate în apă, deoarece nu se deteriorează, jucăriile pentru băiță vor face ca experiența să fie nu doar mult mai plăcută, ci și mult mai amuzantă. Puține lucruri se compară cu surâsul pe care îl are un copil atunci când se bălăcește în cădiță.

Ce jucării pentru baie pot găsi pe site?

Dincolo de întrebuințarea jucăriilor pentru distracție și amuzament, acestea pot fi folosite și pentru a-l învăța pe micuț anumite lucruri. Spre exemplu, manevrând cuburi și mingiuțe, acesta își va consolida mult mai bine funcțiile motrice precum coordonarea dintre ochi și mână, forța de la nivelul degetelor și sensibilitatea tactilă fină. Stropitorile cu găuri vor transforma băița într-o adevărată aventură, în timp ce micuțul va învăța cum să apuce un anumit lucru și să-l țină, dezvoltându-și capacitatea de a lua și prinde lucruri.

Cărticica specială pentru cădiță îi va face cunoștință cu micuța gâscă și prietenii ei de lângă iaz, iar pe a doua pagină îi așteaptă magia unui sunet interesant. Jucăriile stimulează, de asemenea, gândirea creativă, deoarece pot fi întrebuințate în foarte multe moduri. Bărcuța cu sac de pescuit și trei peștișori îl va însoți pe micuț în toate aventurile pe care și le-ar putea imagina. Este recomandat ca întregul proces al jocului să fie supravegheat în permanență de către unul dintre părinți, astfel încât situațiile neplăcute să poată fi preîntâmpinate în timp util, cât mai rapid.