Rochițe și fustițe

Oferă-i fetiței tale un motiv în plus de bucurie și zeci de variante distincte de a se simți o veritabilă prințesă, cu ajutorul colecției noastre de rochițe și fustițe elegante, delicate și prietene cu mediul încojurător.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Setare Direcție Ascendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Setare Direcție Ascendentă

Combinate cu piesele potrivite și realizate din materiale adecvate temperaturilor de afară, rochițele pentru fetițe pot fi purtate în orice anotimp.


Alege materiale naturale și croiuri lejere atunci când le alegi. Bumbacul este opțiunea potrivită în orice sezon, având grosimi diferite.
Pentru vară, rochițele din in sunt ideale, în timp ce iarna poți opta pentru o rochiță din lână, precum și pentru fuste sau sarafane din lână. Nu uita să alegi și accesoriile potrivite pentru a completa ținutele preferate ale micuței tale.


Când vine vorba ca fetița ta să se simtă o veritabilă prințesă, atunci cu siguranță știi cât de important este să aibă la dispoziție garderoba potrivită. Alegând dintr-o gamă variată de rochițe și fustițe elegante, realizate din materiale prietenoase cu pielea sensibilă a copiilor, în culori dintre cele mai efervescente, cu imprinturi și modele copilăroase și vii, fetița ta va avea tot ce îi trebuie pentru a-și pune în practică abilitățile de stilist, în timp ce-și alege outfit-ul potrivit unei adevărate prințese.


De ce să alegi rochițe și fustițe din materiale naturale?


Este foarte important să știi că pielea micuței tale este foarte sensibilă, iar din aceste motive trebuie să alegi întotdeauna articole vestimentare fabricate din materiale prietenoase cu pielea, antialergene și sigure. Din acest punct de vedere, bumbacul și lâna, datorită proprietăților lor, nu doar că permit aerisirea pielii, dar asigură și izolarea termică optimă, în funcție de sezon. Pentru vară, rochițele din in și bumbac sunt ideale, iar pentru anotimpul mai rece, de iarnă, poți opta cu încredere pentru o rochiță din lână sau pentru fuste sau sarafane din același material.


Cum să alegi cele mai potrivite rochițe și fustițe pentru micuța ta?


În combinație cu piesele potrivite, realizate din materiale care să asigure izolarea termică necesară în raport cu temperaturile de afară, rochițele pentru fetițe pot fi purtate în orice anotimp. În categoria de pe site-ul nostru vei găsi modele adecvate atât pentru sezonul mai călduros de primăvară și vară, cât și pentru temperaturile mai reci de toamnă sau iarnă. Modelele sunt lejere, cu croială care nu o va incomoda pe micuța prințesă, disponibile în foarte multe culori și cu imprinturi foarte drăgălașe și atrăgătoare.


Fie că optezi pentru rochițe și fustițe din bumbac, lână, in, ai certitudinea faptului că aceste materiale sunt organice, prietenoase cu pielea micuței tale. De asemenea, anumite modele de rochițe asigură și protecție UV, foarte importantă pe tot parcursul anului (protecția UV este necesară pe tot parcursul anului). Cu sisteme de închidere bazate pe năsturei sau fermoare, rochițele sunt ușor de îmbrăcat și confortabile. Nu uita, să alegi și accesoriile potrivite, astfel încât micuța ta să aibă la dispoziție tot ce îi trebuie pentru un outfit demn de o revistă de modă.


Citește Mai Mult Afiseaza mai putine