Haine din lână fiartă

Setati descendent
Pagina
pe pagină

Țesătura din lână fiartă este alegerea cea mai potrivită pe timpul iernii. Asigurarea căldurii și a durabilității sunt printre principalele avantaje ale acestui tip de lână. Dincolo de faptul că lâna este un material natural cu proprietăți deosebite, în urma procesului de fierbere se obține o țesătură groasă, moale și durabilă, ideală pentru a fi folosită în articole de îmbrăcăminte care să reziste și care, în același timp, să asigure confortul termic de care micuțul tău are nevoie pentru a putea ieși afară pe timpul iernii.

De ce să alegi articole vestimentare realizate din lână fiartă?

Lâna fiartă reprezintă un tip de lână care, anterior, a fost expusă la temperaturi superioare și la condiții de umiditate, realizându-se astfel împâslirea și îngustarea acesteia. Cu alte cuvinte, materialul rezultat, spre deosebire de lâna obișnuită, este mai dens și mai ferm, mult mai rezistent la condiții de vânt, umezeală și frig. În comparație cu lâna fleece, lâna fiartă nu este atât de pufoasă, însă are o țesătură mai densă, ceea ce o recomandă în special drept strat exterior pentru articolele vestimentare de iarnă.

Pentru ce sezon sunt potrivite hainele realizate din lână fiartă?

Proprietățile naturale ale lânii sunt consolidate și mai mult pe parcursul procesului de fierbere. Astfel, lâna fiartă este un bun izolator termic, are rezistență deosebită la vânt, este un material hidrofob (respinge apa) și se usucă deosebit de rapid. Pe lângă toate acestea, este un material respirabil care previne acumularea umidității excesive. Din aceste motive, lâna fiartă se utilizează cu precădere pentru articolele vestimentare potrivite a fi purtate în sezonul rece de toamnă sau iarnă, asigurând tot confortul termic de care micuțul are nevoie.

Ce articole vestimentare realizate din lână fiartă pot găsi pe site?

În categoria noastră vei găsi tot ce îți trebuie pentru a te putea plimba pe afară cu micuțul tău chiar și atunci când temperaturile nu sunt cele mai prietenoase. De la overall-uri din lână fiartă, pentru a-l îmbrăca din cap până în picioare, jachete, pantalonași și paltoane, până la accesorii precum căciulițe și mănuși, îți punem la dispoziție o selecție de produse realizate din lână fiartă, astfel încât copilul tău să se poată bucura de plimbările relaxante prin parc, indiferent de temperaturi: va fi protejat și asigurat termic datorită proprietăților acestui material natural.