Costume de baie

Soare. Piscină. Aer liber. Zâmbetele cele mai sincere. Oferă-i copilului tău bucuria zilelor calde pline de distracție și implicit și cel mai important accesoriu: costumul de baie!

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Setare Direcție Ascendentă
Setare Direcție Ascendentă

Costumele de baie cu protecție solară îi protejează pe cei mici de razele nocive ale soarelui, atunci când sunteți la plajă sau la piscină. Realizate din materiale certificate, testate și sigure, costumele de baie din această categorie sunt totodată pline de culoare pentru a fi pe placul copiilor.Costumele de baie cu factor natural de protecție împotriva radiațiilor ultraviolete sunt absolut necesare în timpul jocului în apă, luciul acesteia captând și reflectând razele de soare pe pielea copilului tău, cauzând daune iremediabile și care se cumulează, în timp. În colecția noastră găsești costume de baie pentru bebeluși, fete și băieți cu UPF50, din materiale certificate și testate toxicologic, astfel încât riscul de apariție a iritațiilor sau alergiilor de piele să fie aproape inexistent. Costumele de baie propuse de noi sunt de calitate superioară, confortabile, au imprimeuri jucăușe și moderne și se îngrijesc foarte ușor, fiind gata de o nouă aventură în timp record. Designul lor este funcțional și variat, astfel că poți alege între costume întregi pentru fete sau din două piese, slipi sau shorturi pentru băieți, iar pentru bebeluși și copii mici te întâmpinăm cu salopete sau seturi cu pantaloni și bluză, ușor de îmbrăcat și de purtat.


În timpul expunerii la soare, la piscină sau la mare, costumele de baie cu UPF50, alături de pălării, ochelari de soare și crema de protecție solară, asigură protecția necesară împotriva radiațiilor tip UVA și UVB, astfel încât cei mici să se bucure în siguranță de vremea frumoasă, de vacanță și aventuri.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine