Chiloți, maiouri și pijamale

Confortul maxim oferit de materialele naturale ce vin în contact direct cu pielea, într-o selecție de produse de lenjerie sau articole destinate unui somn plăcut și liniștit. Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Setare Direcție Ascendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Setare Direcție Ascendentă

Când vine vorba despre a alege hăinuțe pe care copilul le va purta direct pe piele, este recomandat să acorzi o atenție deosebită materialelor din care sunt confecționate. Astfel, lenjeria intimă pentru cei mici, fie că este vorba despre chiloți, maiouri sau pijamale pentru copii, trebuie să fie realizate din materiale naturale, prietenoase cu pielea, antialergene și testate toxicologic, cum sunt bumbacul, lâna merinos sau bambusul. Acestea asigură confortul purtării și izolarea termică potrivită, oferindu-i micuțului posibilitatea unui somn profund.


De ce să alegi chiloți, maiouri și pijamale realizate din materiale naturale?


Pentru a evita situațiile neplăcute în care articolele vestimentare ar putea irita pielea sensibilă a micuțului, este important ca hăinuțele care intră în contact direct cu pielea să fie cât mai sigure în ceea ce privește calitatea și materialul țesăturii. Pijamalele, spre exemplu, trebuie să fie moi și plăcute la atingere, pentru a asigura confortul copilului în timpul somnului: din acest punct de vedere, pijamalele din bumbac sau lână reprezintă cea mai bună alegere, deoarece absorb umiditatea, se usucă rapid și sunt prietenoase cu pielea sensibilă a micuțului.


Cum să alegi chiloți, maiouri și pijamale pentru copilul tău?


Înainte de toate, acestea trebuie să fie realizate din materiale naturale (bumbac organic, lână), pentru a nu irita pielea sensibilă a micuțului. De asemenea, trebuie să fie confortabile, practice, moi și plăcute la atingere, pentru a asigura somnul profund și liniștit al celui mic. Chiloțeii trebuie să aibă croiala cât mai plăcută, lejeră și să fie realizați dintr-un material cât mai plăcut la atingere. Pantalonii de pijama cu elastic în talie asigură un plus de confort, putând fi ajustați pe măsură ce bebe crește și se dezvoltă.


În categoria chiloți, maiouri și pijamale pentru copii vei găsi modele realizate doar din materiale naturale, cu croială lejeră, practică, pentru a spori confortul resimțit de către micuț în timpul purtării. Cu imprinturi pentru fetițe și băieței, culori efervescente, drăgălașe și copilărești, poți alege dintr-o gamă variată de modele care să fie atât pe placul tău, cât și al micuțului, întrunind toate caracteristicile de siguranță, confort și de întrebuințare practică și de lungă durată care ar trebui să descrie un produs de calitate.  

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine