Geci și pantaloni impermeabili copii

Copiii iubesc natura și par să se bucure de ea indiferent de vreme. Încurajează legătura lor cu aceasta, oferindu-le posibilitatea să exploreze și să se conecteze cu ea cât mai des posibil.
Setati ascendent
Pagina
pe pagină

Jachetele și pantalonii impermeabili au grosimi diferite și oferă posibilitatea de a fi adaptate mai ales temperaturii de afară și condițiilor meteorologice. Astfel, poți opta pentru pantaloni de fâș copii, articole impermeabile subțiri, menite să protejeze doar de ploaie, atunci când temperatura nu este chiar atât de scăzută. Toamna sau primăvara, poți opta pentru pantaloni impermeabili copii cu umplutură subțire, care protejează și de vând, oferind astfel un plus de confort termic. În anotimpurile mai reci, cum este iarna, o jachetă impermeabilă copii este perfectă, combinată cu o pereche de pantaloni groși. Joaca în zăpadă nu va mai ridica niciun fel de îngrijorare!

De ce să alegi articole haine impermeabile pentru copii?

Cel puțin o geacă impermeabilă copii și pantalonii impermeabili sunt articole absolut necesare în garderoba fiecăruia dintre micii exploratori. Ploaia, vântul puternic sau ninsoarea nu trebuie să fie un impediment pentru aceștia, iar joaca nu trebuie să se termine, dacă natura devine potrivnică. Venim în întâmpinarea nevoilor celor mici de a rămâne uscați și de a se mișca ușor și confortabil, chiar și în aceste condiții, cu colecția noastră de pantaloni impermeabili copii și alte articole foarte practice și cu design copilăros. Îți propunem diverse grosimi și stiluri, pentru fiecare anotimp și preferință, cu imprimeuri jucăușe, gata de scos la plimbare!

Când se recomandă purtarea de haine impermeabile?

Pentru primăvară și vară, când temperaturile sunt înalte, iar ploile puternice și vântul bate în rafale, la munte sau pe faleză, poți alege o geacă impermeabilă copii, care protejează, fără a supraîncălzi însă corpul. Pentru toamnă, când ploaia este rece și măruntă, îți propunem jachetă impermeabilă copii cu umplutură subțire, care oferă un plus de confort termic. Le poți asorta cu cizmele, rucsacul, sticla de apă și celelalte accesorii din colecțiile dedicate copiilor cărora le place să se aventureze în natură. Iar iarna, pentru joaca în zăpadă, cei mici au nevoie să se poată mișca în voie, în timp ce rămân uscați și calzi. Îți recomandăm jachetele și pantaloni impermeabili copii cu talie înaltă, care sunt cea mai bună alegere, fie că se iau la trântă în zăpadă, fie că înfruntă mâzga de după topirea zăpezii.

Cum alegi cele mai bune haine impermeabile pentru copii?

Dincolo de a asigura nevoile termice ale micuților, trebuie să le alegi în concordanță cu vremea de afară. Dacă este frig, hainele grosuțe sunt cele mai potrivite, cele care sunt impermeabile și nu permit pătrunderea ploii, vântului sau zăpezii fiind de preferat. Când vântul este mai puțin puternic, poți alege cu încredere o pereche de pantaloni de fâș copii, pentru a se putea mișca și distra în voie alături de alți copii, asortată cu o jachetă impermeabilă copii. Ține cont de care sunt mărimile micuțului înainte de alege, precum și de preferințele sale personale (modele, dar și culori și poate chiar tipul de țesătură). Aceste haine impermeabile pentru copii sunt deosebit de utile pentru a-i asigura nevoile de confort termic și libertate de mișcare!