Geci și pantaloni impermeabili

Copiii iubesc natura și par să se bucure de ea indiferent de vreme. Încurajează legătura lor cu aceasta, oferindu-le posibilitatea să exploreze și să se conecteze cu ea cât mai des posibil. Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Setare Direcție Ascendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Setare Direcție Ascendentă

Jachetele și pantalonii impermeabili au grosimi diferite, pentru a putea fi adaptate temperaturii de afară. Astfel, poți opta pentru impermeabile subțiri, menite să protejeze doar de ploaie, atunci când temperaturile nu sunt scăzute. Toamna sau primăvara, alege impermeabile cu umplutură subțire, care protejează și de vânt, oferind un plus de confort termic. Iarna, gecile impermeabile și pantalonii groși sunt alegerea perfectă pentru joaca în zăpadă.Gecile și pantalonii impermeabili sunt articole absolut necesare în garderoba fiecăruia dintre micii exploratori. Ploaia, vântul puternic sau ninsoarea nu trebuie să fie un impediment pentru aceștia, iar joaca nu trebuie să se termine, dacă natura devine potrivnică. Venim în întâmpinarea nevoilor celor mici de a rămâne uscați și de a se mișca ușor și confortabil, chiar și în aceste condiții, cu colecția noastră de haine impermeabile. Îți propunem diverse grosimi și stiluri, pentru fiecare anotimp și preferință, cu imprimeuri jucăușe, gata de scos la plimbare!


Pentru primăvară și vară, când temperaturile sunt înalte, iar ploile puternice și vântul bate în rafale, la munte sau pe faleză, poți alege gecile impermeabile subțiri, care protejează, fără a supraîncălzi corpul.


Pentru toamnă, când ploaia este rece și măruntă, îți propunem jachetele impermeabile cu umplutură subțire, care oferă un plus de confort termic. Le poți asorta cu cizmele, rucsacul, sticla de apă și celelalte accesorii din colecțiile dedicate copiilor cărora le place să se aventureze în natură. Iar iarna, pentru joaca în zăpadă, cei mici au nevoie să se poată mișca în voie, în timp ce rămân uscați și calzi.


Îți recomandăm jachetele și pantalonii impermeabili cu talie înaltă, care sunt cea mai bună alegere, fie că se iau la trântă în zăpadă, fie că înfruntă mâzga de după topirea zăpezii.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine