Muselină şi in

Muselina fluidă sau minunatul in? Orice ai alege, ai certitudinea că ținutele verii vor fi cele mai potrivite pentru temperaturile ridicate. Ambele materiale naturale sunt rezistente și asigură o bună circulație a aerului, pentru a întâmpina zilele calde de vară cu mai mult confort. Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Setare Direcție Ascendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Setare Direcție Ascendentă

Muselina este o ţesătură din bumbac, fluidă şi moale, cu o ţinută aparte. Este un material simplu şi uşor, ideal pentru anotimul cald deoarece permite fluxul de aer, reducând astfel riscul de supraîncălzire a pielii. Mai mult decât atât, este un material rezistent, păstrându-şi delicateţea chiar şi după spălări repetate. Descoperă şi tu beneficiile muselinei, într-o colecţie uimitoare de hăinuţe şi accesorii destinate bebeluşilor şi copiilor!Originară din India Antică, dar descoperită de către comercianții europeni în orașul Mosul, din Irak, de acolo venindu-i numele, muselina este o țesătură uimitoare din bumbac, care și-a câștigat un statut aparte în lumea textilelor, prin ținuta ei delicată și proprietățile fantastice. Se țese în diferite greutăți, de la cel mai fin voal, până la cea mai groasă muselină, din care se fac lenjerii de pat sau prosoape de bucătărie și are o paletă largă de întrebuințări, printre care în industria aliementară, în medicină sau ca fundaluri pentru fotografie.Hainele din muselină pe care ți le propunem sunt din muselină organică certificată GOTS, din surse fair trade, extrem de fină și de blândă cu pielea, testată alergenic. Poți alege dintre salopete, pantaloni bufanți, tricouri, rochițe, pălării și păturici – absolut toate articolele de care ai nevoie pentru a crea o ținută delicată și chic pentru bebelușul sau copilul tău! Hainele din muselină sunt rezistente și asigură protecție UV naturală și o bună circulație a aerului, absorbind umezeala, astfel că sunt ideale în lunile calde!


Inul este o plantă a cărei cultivări este durabilă și afectează mai puțin mediul înconjurător, ceea ce face ca această țesătură, alături de cea din cânepă, să fie cea mai apreciată. În plus, hainele din in oferă protecție UV naturală, având proprietatea de a filtra și reflecta lumina soarelui, dar sunt și biodegradabile, rezistente la umezeală și sunt mult mai absorbante și rezistente la bacterii. În magazinul nostru găsești propuneri chic și pline de stil pentru cei mici, din țesături obținute în urma agriculturii sustenabile, din zone fair trade.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine