Haine din bambus

Setati descendent
Pagina
pe pagină

Utilizarea bambusului drept material textil nu are o istorie prea îndepărtată. De fapt, abia în anul 2001, Universitatea din Beijing a descoperit cum pot fi țesute fibrele de bambus astfel încât să poată fi integrate în articole vestimentare. Din acel moment, popularitatea articolelor vestimentare realizate din bambus este în continuă creștere. Nu numai că bambusul este un material natural care poate fi purtat, fără probleme, pe suprafața pielii, în contact direct cu aceasta, dar are și numeroase alte atribute benefice, care îl fac să fie un material textil de top.

Care sunt avantajele când vine vorba de haine din bambus?

Articolele vestimentare din bambus sunt, înainte de toate, super moi, ceea ce înseamnă că sunt lejere și extrem de ușoare. De asemenea, bambusul este un material respirabil, deoarece absoarbe rapid umezeala de pe piele și se usucă la fel de rapid, prevenind acumularea umidității excesive la suprafața pielii. Ajută corpul să-ți mențină temperatura optimă, indiferent de anotimp: eliberează căldura excesivă de pe timpul verii și termoizolează corpul pe timpul iernii. Datorită faptului că este un material natural, bambusul este lipsit de toxicitate și antialergenic.

Hainele din bambus pot oferi și protecție împotriva radiațiilor UV, ceea ce înseamnă că sunt ideale spre a fi purtate vara. Datorită proprietăților fibrelor de bambus, țesătura este aproape imposibil să se șifoneze, ceea ce înseamnă că nu necesită călcare, chiar și după spălări frecvente. Când alegi haine din bambus, poți lua în considerare și impactul pozitiv asupra naturii. Din încercarea de a îmbina necesitățile în materie de siguranță cu cele în materie de sustenabilitate, considerăm că hainele din bambus sunt o alegere mai mult decât potrivită.

Ce haine din bambus pot găsi pe site?

În categoria de pe site vei găsi, în principal, haine pentru viitoare sau actuale mămici. De la chiloți pentru gravide, maiou pentru sarcină și alăptare, sutien, bustiere pentru alăptare, fuste și rochii cu design estetic, croială lejeră și practică, până la dresuri pentru fetițe și șosețele pentru copii. Cu alte cuvinte, o gamă selectă de haine din bambus pentru care poți opta atunci când ești în căutarea unor articole vestimentare care să întrunească atât caracteristici de confort, cât și caracteristici de siguranță când vine vorba de purtarea lor direct pe piele.