Rochii gravide

Elegante, rafinate și comode în același timp, rochiile acestei colecții sunt menite să te celebreze atât pe tine cât și întreaga perioadă plină de minuni a sarcinii pe care o experimentează fiecare viitoare mămică în parte.

Setati ascendent
Pagina
pe pagină

Multe femei optează pentru purtarea de rochii gravide în perioada sarcinii, iar asta nu e de mirare. Feminină, delicată și elegantă, o rochie gravide oferă un plus de confort datorită faptului că nu incomodează nici burtica ce crește în fiecare zi, nici mișcările viitoarei mame. Fie că ești în căutarea unei rochii de vară gravide, subțire și diafană, fie că ești în căutarea unei rochii din lână pentru perioada sarcinii, aici vei găsi ce ai nevoie. De la rochii maternitate, la rochii gravide elegante, pentru viitoarele mămici care urmează să participe la un eveniment mai deosebit, toate articolele de aici sunt în primul rând comode și plăcute la purtare.

Pe perioada sarcinii (și după) nu trebuie să faci compromisuri în ceea ce privește purtarea hainelor elegante, în pas cu moda și tendințele actuale. Într-adevăr, trebuie să optezi pentru articole vestimentare cât mai lejere, confortabile, și nimic nu-ți asigură aceste lucruri mai bine decât opțiunile noastre de rochii pentru gravide, delicate, care nu doar că sunt alegerea potrivită în ceea ce privește necesarul de confort, întrucât nu incomodează burtica, adaptându-se mărimilor acesteia, ci pot fi purtate cu încredere chiar și după sarcină, deci nu este necesar să-ți cumperi prea multe haine.

De ce să alegi purtarea de rochii de gravide în timpul sarcinii?

Îmbinând designul estetic, elegant și intuitiv cu caracteristicile practice, croiala lejeră care nu incomodează burta, modelele de rochițe gravide sunt cele mai potrivite atât pe perioada sarcinii, cât și după. De la modele de rochii ocazie gravide, potrivite oricăror circumstanțe, până la alternative de rochie elegantă gravide, care se potrivesc perfect evenimentelor deosebite, fiecare model trebuie să-ți asigure confortul de care ai nevoie pentru a te bucura oricând de aceeași libertate de mișcare, de plimbările prin parc sau orice alt tip de activități care te relaxează și te liniștesc.

Ce modele de rochii femei însărcinate pot găsi pe site?

De la rochii elegante, rochii sport și casual, feminine, delicate și cu designuri atrăgătoare, fie că optezi pentru o rochie subțire, diafană de vară, fie că optezi pentru o rochie mai grosuță, perfectă spre a fi purtată atunci când temperaturile nu sunt prea prietenoase, pe site vei găsi o gamă variată de rochii gravide din care poți alege modelul care să-ți fie pe plac. Caracterizate în primul rând de faptul că sunt confortabile și plăcute la purtare, iar apoi de caracteristicile practice care îmbină și posibilitatea de a fi folosite pentru alăptare, vei găsi tot felul de modele.

După cum am spus, foarte multe modele pot fi purtate atât pe timpul sarcinii, cât și după. Datorită designului inteligent, nu va fi nevoie să investești în mai multe articole vestimentare, ceea ce înseamnă că vei amortiza foarte mult din posibilele costuri – poți purta modelul de rochie maternitate îmbrăcată pe timpul sarcinii și după ce ai născut. Potrivite pentru orice ocazii, rochiile pot fi accesorizate cu ușurință, iar datorită deschiderii din partea superioară, unele modele îți permit și să-l alăptezi pe bebe în mod discret, confortabil. Din dorința de a-ți pune la dispoziție tot ce îți este necesar, aceste rochii gravide sunt cea mai bună alegere. Dacă ești în căutarea de rochii lungi gravide, îți punem la dispoziție o selecție specială din care sigur vei avea ce alege!

Ce fel de rochițe gravide ar trebui să porți în timpul sarcinii?

Deși sarcina este o perioadă minunată, magică, probabil știi faptul că organismul trece printr-o serie de schimbări. Din aceste motive, este necesar să îți adaptezi garderoba conform perioadei și evoluției sarcinii. Nu îți face griji, deoarece alegând rochii gravide nu va trebui să investești în mod permanent în actualizarea garderobei, odată ce burtica va crește. Anumite modele pot fi întrebuințate și drept rochii de ocazie pentru gravide, deci există o dublă valență practică a acestora. Indiferent dacă îți dorești o rochie lungă gravide sau o rochie albă gravide, în colecția noastră vei găsi cel puțin un model care să îți îndeplinească așteptările!