Căciulițe, bavete și eșarfe bebeluși

Și accesoriile celor mai mici bebeluși trebuie să fie drăgălașe, dar mai ales confortabile. Completează ținutele cu aceste elemente practice și crează outfituri simpatice.
Setati ascendent
Pagina
pe pagină

Când vremea o cere, căciulițele pentru bebeluși le oferă acestora confortul termic de care au nevoie. Găsești în această categorie și o selecție de bavete și eșarfe, nelipsite din accesoriile celor mai mici. Fie că optezi pentru nuanțe neutre, fie că adori culorile tari, găsești aici elemente ce vor înveseli ținutele de zi cu zi ale bebelușului.

Ținuta preferată a bebelușului tău n-ar fi completă fără accesoriile potrivite – căciulițele, bavetele și eșarfele care îi vor da nu doar un strop de culoare, ci vor reprezenta și un plus de confort. Când vremea devine mai răcoroasă, iar temperaturile scad, căciulița asigură confortul termic de care bebe are nevoie pentru a putea ieși la plimbare. Bavetele colorate sunt utile în perioadele în care acesta salivează excesiv și pentru a proteja hainele de petele de mâncare, iar eșarfele, de asemenea, asigură confort termic.

De ce să alegi căciulițe, bavete și eșarfe pentru micuțul tău?

Și accesoriile pentru cei mici trebuie să fie drăgălașe, confortabile, ușor de integrat în outfit-uri unitare din punct de vedere compozițional, nu-i așa? Dincolo de faptul că, în sine, reprezintă articole vestimentare care asigură menținerea căldurii, așadar confortul termic, le poți asorta cu ușurință cu alte articole vestimentare, astfel încât să înveselești ținutele de zi cu zi ale micuțului tău, indiferent de modelul pentru care optezi. Având la dispoziție o selecție de modele dintre cele mai atractive, sigur vei găsi ceva pe placul tău și al lui bebe.

Cum să alegi cele mai potrivite căciulițe, bavete și eșarfe pentru micuțul tău?

Ca întotdeauna, recomandăm ca aceste accesorii să fie realizate din materiale naturale (lână, in, bumbac organic), deoarece nu doar că sunt prietenoase cu pielea sensibilă a micuțului, antialergene și non-toxice, dar au și proprietăți care asigură o bună izolare termică și uscare rapidă. Țesătura este plăcută, lejeră și moale la atingere, astfel încât bebe să se bucure de confort maxim, indiferent de activitățile pe care le desfășoară în timp ce poartă aceste accesorii.

Pe site-ul nostru vei găsi o colecție variată, efervescentă, de modele de căciulițe, bavete și eșarfe, cu imprinturi jucăușe și drăgălașe, aplicații cu animăluțe și culori pe gustul oricărui micuț, atât pentru fetițe, cât și pentru băieței. Ideale pentru toamnă, vară și chiar iarnă, căciulițele îi vor asigura confortul de care are nevoie, iar eșarfele vor veni în ajutor pentru a proteja gâtul micuțului de vânt. Bavetele pot fi folosite atât în timp ce mănâncă, pentru a proteja celelalte hăinuțe, cât și drept accesoriu, fiind ușor de spălat și asortat în orice ținută.