Paltoane și geci gravide

Mișcarea și plimbarea sunt esențiale în perioada sarcinii, contribuind la starea ta de bine. În zilele răcoroase, protejează burtica în creștere cu ajutorul jachetelor special destinate acestei perioade speciale.
Setati ascendent
Pagina
pe pagină

Jachetele pentru sarcină, fie că sunt din bumbac gros sau din softshell impermeabil, au inserturi detașabile sau design inovativ. Astfel le vei putea purta timp îndelungat și după naștere, bucurându-te de o alegere sustenabilă și confortabilă. Jachetele pentru gravide treebuie să fie ușoare și confortabile, pentru a-ți oferi posibilitatea de a te mișca liber și comod.

Pe perioada delicată a sarcinii, starea ta generală pe care o resimți este influențată, în mod pozitiv, de activitatea fizică. Chiar dacă îl ai pe bebe în burtică, este recomandat să nu renunți la mișcarea și plimbările zilnice. Pentru a proteja burtica în zilele răcoroase, când temperaturile nu sunt cele mai plăcute, cardiganele și jachetele create special pentru această perioadă specială reprezintă cea mai înțeleaptă alegere. Datorită designului inteligent, practic, pot fi îmbrăcate nu doar în timpul perioadei de sarcină, ci și după, fără a fi nevoie să faci alte investiții.

De ce să alegi cardigane și jachete pentru sarcină?

Înainte de toate, ai certitudinea faptului că-ți vor asigura confortul termic de care ai nevoie pentru a te bucura în continuare de plimbările relaxante, fără însă a fi nevoie să porți straturi groase, voluminoase, cu căptușeală incomodă. Realizate din bumbac gros sau din softshell impermeabil, jachetele și cardiganele pentru gravide trebuie să fie ușoare și confortabile, pentru a-ți putea oferi posibilitatea de a te mișca în continuare liber și comod. De asemenea, mărimea acestora poate fi adaptată, cu ușurință, în funcție de etapa sarcinii și dimensiunea burticii.

Ce modele de cardigane și jachete pot găsi pe site?

Avantajul principal al acestor haine pentru sarcină este reprezentat de multifuncționalitate. Astfel, nu doar că le vei putea purta fără probleme pe timpul sarcinii, mărimile fiind adaptabile în funcție de etapă, ci și după, datorită designului practic și inteligent. De asemenea, croiala lejeră te asigură de faptul că nu vei resimți niciun disconfort pe perioada purtării. Iar după ce bebe se naște, poți, fără probleme, să folosești anumite modele și pentru babywearing: îți vor oferi protecție optimă atât ție, cât și micuțului tău, pentru a vă putea bucura de micile plimbări.

De la jachete realizate din bumbac gros, din softshell, hanorace din fleece, polar, cu bumbac la interior, potrivite pentru sezonul de toamnă sau iarnă, care urmează standardele de confort și siguranță necesare acestei perioade, poți alege dintr-o gamă variată de cardigane și jachete dintre cele mai practice și atractive, cu un design care combină foarte bine îmbrăcate atât ca atare, în mod obișnuit, cât și atunci când îl porți pe bebe. Reprezintă nu doar o investiție de lungă durată, ci și una care acoperă multe alte investiții pe care le-ai putea face.