Haine lână

Lâna este un material la care nu vei mai renunţa, odată ce l-ai descoperit. Binecunoscut pentru proprietăţiile şi beneficiile ei, acest material este tot mai căutat şi mai îndrăgit. Găseşti aici o colecţie variată, destinată viitoarelor sau proaspetelor mămici, bebeluşilor şi copiilor. 

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Setare Direcție Ascendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Setare Direcție Ascendentă

Lâna este un material extrem de versatil putând fi purtată în orice sezon. Astfel lâna merinos este moale și plăcută la atingere, din aceasta fiind confecționate inclusiv haine de vară. Tot pentru acest anotimp găsești articole din lână combinată cu mătase sau bumbac. Hainele din lână fleece sunt potrivite pentru vremea ușor răcoroasă, dar sunt și un strat intermediar ce izolează termic excelent pe timp de iarnă. Lâna fiartă este scutul potrivit împotriva temperaturilor scăzute, a vântului și a umezelii. Aparent subțire, acest tip de lână are capacitatea de a oferi un grad ridicat de căldură. Hainele din lână sunt rezistente și confortabile, reglează temperatura corpului, absorb umezeala și transpirația, păstrând pielea uscată. Acest super material are și proprietăți de auto curățare datorită lanolinei naturale conținute, astfel că nu este necesară spălarea frecventă.


Lâna este un material natural cu proprietăți absolut uimitoare, putând fi integrată, cu ușurință, în articole vestimentare dintre cele mai confortabile și comode. Datorită țesăturii sale speciale, lâna poate fi purtată în orice sezon, diferite tipuri de lână intrând în structura articolelor potrivite pentru sezonul călduros sau rece. Spre exemplu, lâna merinos poate fi purtată cu încredere în timpul verii, deoarece este moale, plăcută la atingere și asigură termoreglarea optimă, iar lâna fiartă este potrivită atunci când temperaturile sunt scăzute, în condiții de vânt și umezeală.


De ce să alegi haine lână pentru tine sau copilul tău?


Dat fiind faptul că este un material natural, articolele vestimentare realizate din lână au grijă de pielea sensibilă – atât a ta, cât și a micuțului. Rezistente și confortabile, cu țesătură care nu doar că asigură aerisirea, ci care are și proprietatea de a absorbi umezeala și de a se usca rapid, a opta pentru haine lână merinos copii reprezintă o alegere inspirată dacă vrei să scapi de grijile faptului că acesta nu este izolat termic corespunzător în sezonul rece. Nimic nu-ți va sta în cale când vine vorba de a ieși la plimbare chiar dacă temperatura nu este tocmai prietenoasă.


Ce modele de haine lână pot găsi în această categorie?


Îți punem la dispoziție o gamă variată de haine lână atât pentru mămici, cât și pentru copii, din încercarea de a acoperi toate necesitățile de confort, lejeritate și siguranță de care aveți amândoi atât de multă nevoie. Modelele disponibile reușesc să îmbine caracteristicile de design estetic, plăcut, croială lejeră și lipsită de cusături incomode, cu funcționalitatea practică și posibilitatea de a fi asortate, cu ușurință, și cu alte hăinuțe, pentru a nu fi necesar să faci compromisuri când vine vorba de a obține un outfit în pas cu tendințele actuale. Lâna, de fapt, este foarte la modă!


Fie că ești în căutarea de haine lână merinos copii, haine bebe sau articole vestimentare pentru propria garderobă, îți asigurăm calitatea superioară a materialelor folosite în procesul fabricării, dar și lejeritatea și siguranța purtării: de la overall-uri din lână, jachete sau cardigane, botoșei din lână fleece, mănuși și fulare pentru sezonul rece, rochii pentru sarcină și alăptare, pantaloni călduroși și maiouri din lână, până la șosete din lână pentru fetițe și băieței, această colecție variată certifică faptul că, într-adevăr, lâna este material din ce în ce mai căutat și îndrăgit.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine