Haine lână

Lâna este un material la care nu vei mai renunţa, odată ce l-ai descoperit. Binecunoscut pentru proprietăţiile şi beneficiile ei, acest material este tot mai căutat şi mai îndrăgit. Găseşti aici o colecţie variată, destinată viitoarelor sau proaspetelor mămici, bebeluşilor şi copiilor. 

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Setare Direcție Ascendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Setare Direcție Ascendentă
Lâna este un material extrem de versatil putând fi purtată în orice sezon.
Astfel lâna merinos este moale și plăcută la atingere, din aceasta fiind confecționate inclusiv haine de vară. Tot pentru acest anotimp găsești articole din lână combinată cu mătase sau bumbac.
Hainele din lână fleece sunt potrivite pentru vremea ușor răcoroasă, dar sunt și un strat intermediar ce izolează termic excelent pe timp de iarnă.
Lâna fiartă este scutul potrivit împotriva temperaturilor scăzute, a vântului și a umezelii. Aparent subțire, acest tip de lână are capacitatea de a oferi un grad ridicat de căldură.
Hainele din lână sunt rezistente și confortabile, reglează temperatura corpului, absorb umezeala și transpirația, păstrând pielea uscată. Acest super material are și proprietăți de auto curățare datorită lanolinei naturale conținute, astfel că nu este necesară spălarea frecventă.
Citește Mai Mult Afiseaza mai putine