Căsuță de păpuși și accesorii

Setati ascendent
pe pagină

Căsuțele de păpuși reprezintă jucării de nelipsit pe perioada copilăriei, nu doar pentru că oferă distracție garantată, ci și pentru că ajută la dezvoltarea funcției cognitive a copiilor. Jocurile pe roluri, în care copilul își imaginează că ar putea fi unul dintre personajele cu care se joacă, ajută deosebit de mult la fundamentarea abilităților sociale, a empatiei, astfel încât copilului îi va fi, în viitor, mult mai ușor să se integreze într-un colectiv. Regulile jocului îl vor introduce într-o lume în care, de altfel, respectarea acestora este esențială pentru demersul firesc al societății.

De ce să alegi căsuță de păpuși și accesorii pentru copii?

În timpul jocului, copiii caută să-și răspundă la cât mai multe întrebări: de ce un anumit lucru funcționează astfel, unde ar trebui să așez această jucărie pentru a se potrivi cât mai bine, la ce anume se folosește acest lucru? De-a lungul procesului jocului, dincolo de faptul că micuțul se distrează și petrece timp de calitate, el va încerca să-și răspundă la astfel de întrebări. Căsuța de păpuși și accesoriile aferente îi vor pune la dispoziție tot ce îi este necesar pentru a înțelege mai bine anumite roluri în familie și, implicit, îl va ajuta să-și dezvolte empatia și afecțiunea.

Ce modele de căsuțe de păpuși și ce accesorii pentru aceasta pot găsi pe site?

În această categorie vei găsi un model extrem de drăguț, de bază, al unei căsuțe de păpuși cu cadru din lemn, cu două etaje, care include 19 piese de mobilier și accesorii. Ulterior, aceasta poate fi îmbunătățită cu ajutorul seturilor de accesorii disponibile pe site – animăluțe din lemn, set special pentru camera bebelușului, set special pentru camera copilului și set accesorii pentru bucătărie. Având la dispoziție un set complet de accesorii, copilul își va putea imagina scenarii și situații posibile, în timp ce-și dezvoltă creativitatea și înțelege relația cauză-efect.

Căsuța pentru păpuși nu doar că este foarte practică, fiind o jucărie complexă, cu posibilitatea de a fi folosită în foarte multe moduri, însă arată și deosebit de bine, cu un design modern și plăcut din punct de vedere estetic. Astfel, poate fi integrată cu încredere în decorul general al camerei copilului. Faptul că are cadru din lemn îi asigură rezistența în timp. Accesoriile care vin în completarea căsuței sunt realizate tot din lemn, fiind recomandate copiilor cu vârsta de cel puțin trei ani. Recomandăm ca procesul jocului să fie supravegheat de către un părinte.