Haine din lână și mătase

Setati descendent
Pagina
pe pagină

Lâna și mătasea sunt două materiale naturale foarte des utilizate în industria textilă. Spre deosebire de materialele sintetice, materialele naturale au proprietăți fizice care le recomandă spre a fi purtate în special de către copii, ale căror piele este extrem de sensibilă, motiv pentru care are nevoie de atenție suplimentară când vine vorba de a alege hăinuțele cu care aceasta intră în contact. Articolele vestimentare realizate din lână și mătase reprezintă cea mai potrivită alegere atunci când vine vorba de asigurarea condițiilor termice și de confort necesare acestora.

De ce să alegi articole vestimentare realizate din lână și mătase?

Datorită tipului fibrei și a țesăturii caracteristice, lână are proprietatea de a asigura confortul termic indiferent de anotimp. De asemenea, absoarbe cu ușurință umezeala excesivă și se usucă rapid, deoarece este un material respirabil. Mătasea, în aceeași măsură, dă un plus de confort materialului, având o textură delicată, lejeră și plăcută la atingere. Combinate echilibrat, în rapoarte specifice, hăinuțele realizate din lână și mătase nu doar că sunt confortabile, dar pot fi purtate cu încredere în orice anotimp – fie ca strat de bază, fie ca strat intermediar.

Pentru ce sezon sunt potrivite hainele realizate din lână și mătase?

Hăinuțele realizate din lână și mătase pot fi purtate cu încredere atât vara și primăvara, când temperaturile sunt mai prietenoase, chiar ca strat exterior, cât și toamna sau iarna, fie ca prim strat, fie ca strat intermediar. Datorită țesăturii naturale, acestea pot fi purtate cu încredere direct pe piele, deoarece sunt prietenoase cu pielea sensibilă a micuțului. Confortabile, lejere și comode, pentru ca micuțul tău să fie cât mai în siguranță.

Ce articole vestimentare realizate din lână și mătase pot găsi pe site?

În categoria noastră poți găsi bluzițe, căciulițe, leggings, și fulare pentru micuțul tău, numai bune pentru zilele friguroase de iarnă, toate realizate dintr-o combinație de lână și mătase. De asemenea, poți alege dintr-o gamă variată de body-uri și pantalonași, care pe lângă mătase și lână, conțin și bumbac organic, material certificat GOTS. Cu alte cuvinte, tot ce îți este necesar pentru a-i crea copilului o ținută completă, sigură din cap până în picioare.