Cizme de cauciuc

Plimbare plin ploaie sau sărit în bălți? Sigur că da! Cu cizmele potrivite, colorate și pline de veselie, copiii îți vor oferi bucuria lor molipsitoare și o lecție importantă: natura e frumoasă și te poți bucura de ea oricând. Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Setare Direcție Ascendentă
Setare Direcție Ascendentă

Realizate din cauciuc de cea mai bună calitate, cizmele de ploaie sunt iubite de copii pentru că sunt confortabile, colorate și le permit să exploreze bălțile ce le ies în cale. Combină-le cu hăinuțe impermeabile și cei mici vor avea un echipament complet de joacă.


Principalele caracteristici ale cizmelor din cauciuc natural sunt durabilitatea, elasticitatea ridicată și impermeabilitatea. În plus, faptul că este un material natural, impactul asupra mediului înconjurător în urma folosirii acestuia în producție este mai mic, comparativ cu atunci când se folosește cauciucul sintetic.


Cizmele de ploaie pe care ți le propunem sunt realizate din cauciuc natural din surse fair trade, adică de la fermieri din comunități agricole locale, care nu sunt exploatate abuziv ci, din contră, raporturile comerciale cu aceștia sunt oneste, corecte și echitabile față de producători. De asemenea, ele îndeplinesc standarde înalte de calitate, sunt rezistente, confortabile și nu conțin PVC, oferindu-le copiilor protecția și libertatea de care au nevoie pentru a-și îndeplini toate curiozitățile legate de natură. Colecția propusă de noi este de poveste, inspirată din pasiunile micilor exploratori: gândăcei sau animale din savană, unicorni și curcubeie, mașinării de construcție și altele asemenea.


Inserturile drăgălașe din fleece din poliester realizat din sticle de plastic reciclat, moi și pufoase, pentru un plus de culoare, căldură, și confort, reprezintă perechea perfectă pentru cizmele de ploaie, în zilele răcoroase.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine