Botoșei bebe

Cândva croșetați de mâini grijulii, acum realizați din materiale naturale, cu tehnici mai moderne. Reprezentativi pentru etapa de bebelușeală, botoșeii sunt un accesoriu cunoscut și apreciat, mai ales în cazul bebelușilor născuți în sezonul rece, care au nevoie de ei încă din primele zile. Piciorușele micuțe sunt protejate de frig în primele descoperiri ale lumii din afara casei. Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Setare Direcție Ascendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Setare Direcție Ascendentă

Cu toții ne amintim de botoșeii clasici, tricotați de mâinile grijulii ale bunicii. Vremurile se schimbă, la fel și modalitățile de producție și materialele disponibile. Botoșeii sunt element clasic din garderoba lui bebe, iar acum îi găsești într-o multitudine de variante: botoșei din bumbac, botoșei din lână, simpli sau dublați. Pentru ca tu să alegi varianta adaptata nevoilor voastre, iar bebe să se bucure de plimbări confortabile, cu piciorușele bine protejate de frig.


Din momentul în care reușesc să facă primii pași, bebelușii sunt de neoprit: caută în permanență noi locuri pe care să le exploreze, forme pe care să le cunoască și noi experiențe care stau drept dovadă a unui mare, mare aventurier! Dat fiind faptul că micuțul își va folosi piciorușele foarte mult, trebuie să te asiguri că acestea sunt protejate corespunzător, și nu doar de frig. Este vorba și de faptul că are nevoie de încălțări cât mai comode dar care, în același timp, să-i asigure o bună stabilitate a piciorului, fără să-i jeneze mecanica mișcării.


De ce să optezi pentru botoșei bebe?


Înainte de toate, este firesc ca micuții să poarte botoșei. La rândul nostru, copii fiind, cu toții am purtat botoșei tricotați de mâinile bunicii. Cum vremurile obișnuiesc să se schimbe, acum există mult mai multe materiale disponibile, precum și protocoale specifice de producție. În orice caz, botoșeii sunt un element clasic din garderoba celui mic, care nu ar trebui să lipsească, fie ei realizați din bumbac, lână merinos, combinații ale acestora sau softshell. Astfel, poți opta pentru varianta cea mai potrivită nevoilor de confort și siguranță ale micuțului tău.


Cum să alegi cei mai potriviți botoșei bebe?


Piciorușele sensibile ale micuțului trebuie protejate de frig, dar în același timp trebuie oferi atenție și materialului din care sunt confecționați botoșeii. Spre exemplu, botoșeii din softshell sunt perfecți pentru plimbările în sistemul de purtare, protejându-i piciorușele de frig, ploaie și acțiunea vântului. Cei din lână merinos pot fi purtați chiar și la grădiniță sau în timpul plimbărilor, nu doar în interior, deoarece sunt moi, călduroși, oferă o bună izolare termică și permit pielii să respire. Reglarea cu șnur asigură fixarea corectă a acestora în piciorușe.


În categoria botoșei bebe vei găsi modele dintre cele mai practice și drăgălașe, atât cu talpă antiderapantă, potriviți pentru suprafețele mai alunecoase, cât și fără. Fie că optezi pentru botoșei realizați din lână merinos, softshell, bumbac, cu croială sigură și mecanism de reglare cu șnur pentru a-i ajusta pe mărimea piciorului, astfel încât nu va fi nevoie să cumperi mai multe perechi, sau pentru botoșei lungi și groși, special creați pentru babywearing, micuțul tău se va bucura de tot confortul de care are nevoie de-a lungul unei zile.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine