Cagule și botoșei babywearing

Plimbările cu bebe la piept sunt plăcute și benefice, indiferent de anotimp. Iar când zilele sunt mai reci, accesoriile potrivite sunt indispensabile. Cagulele și botoșeii potriviți te vor ajuta în acest sens, oferindu-i bebelușului căldura de care are nevoie.
Setati ascendent
Pagina
pe pagină

Cagulele pentru babywearing sunt alegerea ideală în zilele răcoroase, oferind protecție atât pentru cap, cât și pentru gât. Botoșeii pentru babywearing sunt mai lungi, ajungând în general până aproape de genunchii bebelușului, pentru ca partea expusă a piciorușelor să fie protejată de vânt și frig.

Probabil știi că bebe adoră, pur și simplu, să fie plimbat la pieptul tău. Însă ce te faci atunci când vine sezonul rece, iar temperaturile încep să scadă? Este necesar să renunți la aceste plimbări, deoarece micuțul va trebui să fie îmbrăcat mult mai bine? Într-adevăr, este necesar să fie îmbrăcat corespunzător, astfel încât să-i fie asigurată temperatura potrivită, însă asta nu înseamnă că nu-l poți plimba, în continuare, în sistemul de purtare. În astfel de situații, accesoriile potrivite pentru babywearing, deci cagulele și botoșeii, sunt indispensabile!

De ce să optezi pentru cagule și botoșei babywearing?

Este necesar să-i asiguri micuțului căldura de care are nevoie pentru a se putea bucura, în continuare, de plimbările în sistemul de purtare. Cagulele din lână merinos, material natural prietenos cu pielea sensibilă a micuțului, antialergen, sunt alegerea ideală pentru zilele răcoroase. Nu doar pentru că sunt călduroase, ci și pentru că au proprietatea de a absorbi umezeala și de a se usca rapid, în timp ce protejează capul și gâtul micuțului împotriva frigului exterior și a vântului. Faptul că este un material respirabil asigură un plus de confort. 

Botoșeii pentru babywearing sunt mai lungi și, în general, ajung până la nivelul genunchilor, astfel încât partea expusă a piciorușelor este protejată de vânt și frig. Este foarte important ca micuțul, atunci când este plimbat în sistemul de purtare, să poarte botoșei detașabili, pentru a se evita presiunea care ar putea fi pusă pe tălpi și care, în același timp, este transmisă coloanei vertebrale. Nu se recomandă purtarea unei salopete care are piciorușe închise, ci botoșei babywearing comozi, care să îi asigure libertatea de mișcare de care are nevoie.

Cum aleg cagule și botoșei babywearing?

Cagulele sunt alegerea perfectă pentru zilele mai răcoroase, deoarece sunt călduroase, pufoase și îl protejează împotriva vântului. Cu un design copilăresc, jucăuș, cu urechiușe sau fără, în categoria cagule și botoșei babywearing cu siguranță vei găsi noul model preferat al micuțului tău. Deoarece majoritatea modelelor au șnur pentru și reglarea dimensiunii, nu va fi nevoie să faci mai multe investiții – acestea pot fi ajustate pe măsură ce bebelușul crește, putând fi purtate chiar pentru mai mulți ani, atât timp cât sunt întreținute corespunzător.

Botoșeii pentru babywearing, confecționați din softshell, sunt perfecți pentru plimbările în sistemul de purtare, deoarece protejează piciorușele bebelușului de frig, menținând căldura și asigurând confortul. Datorită faptului că softshell-ul este impermeabil la precipitații moderate, însă permite aerisirea, micuțul va fi protejat de umezeală. Șnurul reglabil permite ajustarea acestora în funcție de mărimea piciorului, astfel încât botoșeii să se potrivească așa cum trebuie. În aceeași măsură, nu va mai fi nevoie să cumperi mai multe perechi de pantofi.