Jachete și geci cu marsupiu

E natural pentru o mămică (dar și pentru fiecare tătic) să își dorească să fie mereu aproape de copilul său în primele sale luni de viață, pentru a-l putea proteja, motiv pentru care ți-am pregătit cele mai echilibrate soluții de ”babywearing”, menite să îți ofere ție siguranță iar micii tale minuni confort.

Setati ascendent
Pagina
pe pagină

Jachetele pentru babywearing sunt o alternativă la protecțiile clasice, fiind confortabile și foarte ușor de utilizat. Oferă confort termic atât mămicii, cât și bebelușului, iar modelele sunt variate. De la hanorace basic, destinate strict babywearingului, la jachete sau hanorace mai complexe, cu design ingenios, ce se transformă și se adaptează fiecărei etape, începând cu sarcina. Inserturile detașabile sunt secretul designului inteligent, astfel că jachetele cu multiple utilizări permit purtarea bebelușului în față sau în spate, dar pot fi purtate și ca o jachetă normală atunci când bebe nu este în marsupiu.

Care sunt avantajele purtării unei jachete babywearing?

Fiecare proaspătă mămică dorește să-și aibă copilul în permanență lângă ea. Acest lucru nu doar că are rolul de a consolida relația de iubire necondiționată dintre cei doi, dar stă și în natura umană: nevoia de protecție este esențială pentru bebe, care abia începe să descopere lumea înconjurătoare. Pe lângă faptul că jachetele au utilizări multiple, permițând purtarea bebelușului atât în față, cât și în spate, mărimea acestora poate fi adaptată în funcție de etapa sarcinii.

De asemenea, poți îmbrăca aceeași jachetă chiar când călătorești fără bebe, scoțând pur și simplu extensia pentru purtarea bebelușului. Articolele vestimentare pentru babywearing îți oferă posibilitatea de a-l lua pe micuț oriunde cu tine, fără probleme. 

Sunt jachetele babywearing potrivite pentru bebeluși?

Cu siguranță, nu doar pentru că reprezintă o alternativă viabilă pentru protecția clasică a acestuia, mai ales dacă nu-i place să poarte gecuțe groase, ci și datorită faptului că asigură contactul permanent dintre mămică (sau chiar tătic) și bebe. Astfel, micuțul nu doar că se va simți confortabil din punct de vedere fizic, dar contactul direct cu pieptul mămicii sau al tăticului îi va conferi și sentimentul de siguranță și protecție de care are atât de multă nevoie, pe lângă căldura corpului.  

Care sunt cele mai potrivite jachete babywearing?

Este important să știi că un astfel de articol vestimentar nu este un sistem de purtare în sine. Pentru transport sau plimbare, se recomandă folosirea unui marsupiu ergonomic. Jachetele, hanoracele și paltoanele pentru babywearing se îmbracă peste sistemul de purtare, pentru a oferi lui bebe un plus de confort și siguranță. Pentru vremea umedă (ploaie, zăpadă), cele mai potrivite sunt cele fabricate din softshell, un material care are proprietatea de a păstra foarte bine căldura, ceea ce asigură confortul necesar în zilele reci de toamnă sau iarnă. De asemenea, în funcție de nevoi, sunt disponibile o multitudine de opțiuni din care poți alege.

Colecția cuprinde și modele cu fermoare laterale, utile pe durata sarcinii, putând fi ajustate în funcție de evoluția acesteia, dar și cu elastice care permit reglarea jachetei după bunul plac. Materialele sunt certificate, iar vopselele folosite sunt sigure și nu conțin substanțe toxice. Modelele de jachete babywearing din bumbac, polyester, cu căptușeală din bumbac și elastan, cu fleece anti-scămoșare pe interior, rezistente la apă, hanoracele 3 în 1, cu croială lejeră, manșete elastice și spațiu pentru degete, glugă pentru mămică și bebeluș, permit purtarea copilului chiar până la vârsta de 3 ani, în funcție de greutatea și înălțimea acestuia.