Pantaloni de iarnă copii

O selecţie de pantaloni căptuşiţi, confortabili şi călduroşi, potriviţi pentru orice moment sau eveniment din sezonul rece. Alege materialul preferat: de la bumbac organic tricotat sau nu, lână moale sau materiale reciclate.

Setati ascendent
Pagina
pe pagină

La plimbare, la joacă sau la grădiniță, purtarea de pantaloni de iarnă copii, pentru vreme rece, trebuie să asigure căldura, dar și confortul și libertatea de mișcare. Pentru că cei mici sunt mereu în mișcare este esențial ca acești pantaloni groși copii să nu fie rigizi sau prea strâmți. Există și pantaloni căptușiți copii care pot fi purtați ca atare sau cu dres dedesubt, când vremea este mai rece. Multe tipuri de pantaloni termo copii pot fi purtate ca strat exterior sau ca strat intermediar, în funcție de grosimea materialului. Astfel, cei din lână fleece sunt ideali pentru toamnă, dar merg și sub o salopetă din softshell pe timpul iernii. Iar modelele de pantaloni iarnă copii din lână fiartă sunt un strat exterior ce protejează de vânt și umezeală, fiind ideali atunci când temperaturile sunt scăzute.

Pentru anotimpurile în care temperaturile nu sunt prea prietenoase, cum ar fi iarna și toamna, trebuie să te asiguri că micuțul este echipat corespunzător, pentru a preîntâmpina neplăcerile cauzate de frig. Totuși, asta nu înseamnă că trebuie să-l îmbraci cu articole cât mai groase, pentru a reține căldura. De fapt, făcând acest lucru, chiar dacă-i asiguri confortul termic necesar, îi vei limita libertatea de mișcare și cu toții știm cât de dinamici pot fi cei mici. Este esențial ca diferiții pantaloni groși de iarnă copii cu care îl îmbraci să nu fie prea rigizi, voluminoși sau prea strâmți.

De ce să optezi pentru pantaloni dublați copii?

Pantalonii din lână, căptușiți, pot fi purtați atât ca atare, cât și cu colanți groși de iarnă copii dedesubt (mai ales atunci când temperaturile sunt deosebit de scăzute). Fie că micuțul merge la plimbare, la joacă sau la grădiniță, acești pantaloni zăpadă copii, în funcție de grosimea materialului, pot fi purtați atât ca strat exterior, cât și ca strat intermediar. De altfel, pantalonii din lână fiartă sunt cei mai potriviți spre a fi purtați drept strat exterior, întrucât materialul are calitatea de a absorbi umezeala, de a se usca rapid și de a-l proteja de impactul vântului.

Pe lângă aceste lucruri, anumiți pantaloni vătuiți copii, cum sunt cei fleece, sunt ideali pentru perioada toamnei, însă pot fi îmbrăcați și sub o salopetă din softshell pe timpul iernii. După cum am spus, micuțul, deși are nevoie de confort termic, trebuie să aibă și capacitatea de a se mișca liber, fără ca îmbrăcămintea să-i limiteze acest lucru. Din acest punct de vedere, poți opta pentru pantaloni copii căptușiți cu diferite tipuri de materiale antialergene, prietenoase cu pielea sensibilă a micuțului, reprezintă una dintre cele mai bune alegeri. Iarna, se recomandă purtarea de pantaloni de zăpadă copii, confecționați din materiale groase, care asigură izolarea termică corespunzătoare.

Cum să alegi cei mai potriviți pantaloni flaușați copii pentru confortul termic?

Variabilele pe care trebuie să le iei în considerare sunt reprezentate de caracteristicile materialului și grosimea acestuia. În categoria noastră vei găsi pantaloni copii din bumbac organic, certificat, moi și confortabili, cu croi lejer, ale căror mărimi se potrivesc și cu purtarea scutecelor textile, pantaloni din lână merinos, foarte călduroși, care limitează pierderile de căldură, pantaloni dublați copii în zona genunchilor, dar și modele din lână fiartă, cu GSM mare, numai bune spre a fi purtați drept strat exterior, rezistent la vânt și umezeală. Pentru un plus de confort, poți opta și pentru o pereche de colanți flaușați copii.

Lâna fleece, pe lângă faptul că este un izolator termic foarte bun, are și avantajul de a fi foarte moale, ceea ce înseamnă că pantalonii confecționați din acest material sunt ușori, călduroși și confortabili, putând fi purtați și peste alte straturi. Modelele de pantaloni matlasați copii care conțin și elastan nu doar că se așează perfect pe corp, dar cresc și în lățime, în același timp cu copilul, adaptându-se în funcție de etapa de dezvoltare a acestuia, ceea ce înseamnă că acoperă mai multe mărimi.

Când se recomandă purtarea de pantaloni căptușiți copii?

Pe scurt, purtarea acestor hăinuțe mai groase se recomandă îndeosebi în sezonul rece, când cel mic are nevoie de izolare termică corespunzătoare pentru a se feri de eventualele neplăceri ce pot fi cauzate de frig. Îmbrăcat optim, se va bucura de căldurică și, în același timp, de libertatea de mișcare de care are nevoie pentru a se juca în voie. Nu este necesar să îl îmbraci în foarte multe straturi, care pot ușor deveni incomode și îl pot jena în timpul mișcării, ci trebuie doar să alegi pantaloni groși de iarnă copii, confecționați din materiale termoizolante naturale. Pentru un plus de izolare termică, îl poți îmbrăca cu un strat exterior mai subțirel, iar pe interior îi poți pune o pereche de colanți groși copii!