Pantaloni groși, fleece, căptușiți

O selecţie de pantaloni căptuşiţi, confortabili şi călduroşi, potriviţi pentru orice moment sau eveniment din sezonul rece. Alege materialul preferat: de la bumbac organic tricotat sau nu, lână moale sau materiale reciclate.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Setare Direcție Ascendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Setare Direcție Ascendentă

La plimbare, la joacă sau la grădiniță, pantalonii pentru vreme rece trebuie să fie călduroși, dar și confortabili. Pentru că cei mici sunt mereu în mișcare este esențial ca pantalonii groși să nu fie rigizi sau prea strâmți. Pantalonii căptușiți pot fi purtați ca atare sau cu dres dedesubt, când vremea este mai rece. Pantalonii din lână pot fi purtați ca strat exterior sau ca strat intermediar, în funcție de grosimea materialului. Astfel, cei din lână fleece sunt ideali pentru toamnă, dar merg și sub o salopetă din softshell pe timpul iernii. Iar cei din lână fiartă sunt un strat exterior ce protejează de vânt și umezeală, fiind ideali atunci când temperaturile sunt scăzute.


Pentru anotimpurile în care temperaturile nu sunt prea prietenoase, cum ar fi iarna și toamna, trebuie să te asiguri că micuțul este echipat corespunzător, pentru a preîntâmpina neplăcerile cauzate de frig. Totuși, asta nu înseamnă că trebuie să-l îmbraci cu articole cât mai groase, pentru a reține căldura. De fapt, făcând acest lucru, chiar dacă-i asiguri confortul termic necesar, îi vei limita libertatea de mișcare și cu toții știm cât de dinamici pot fi cei mici. Este esențial ca pantalonii groși să nu fie prea rigizi, voluminoși sau prea strâmți.


De ce să alegi pantalonii groși, fleece, căptușiți?


Pantalonii din lână, căptușiți, pot fi purtați atât ca atare, cât și cu dres dedesubt (mai ales atunci când temperaturile sunt deosebit de scăzute). Fie că micuțul merge la plimbare, la joacă sau la grădiniță, pantalonii din lână, în funcție de grosimea materialului, pot fi purtați atât ca strat exterior, cât și ca strat intermediar. De altfel, pantalonii din lână fiartă sunt cei mai potriviți spre a fi purtați drept strat exterior, întrucât materialul are calitatea de a absorbi umezeala, de a se usca rapid și de a-l proteja de impactul vântului.


Pe lângă aceste lucruri, pantalonii din lână fleece sunt ideali pentru perioada toamnei, însă pot fi îmbrăcați și sub o salopetă din softshell pe timpul iernii. După cum am spus, micuțul, deși are nevoie de confort termic, trebuie să aibă și capacitatea de a se mișca liber, fără ca îmbrăcămintea să-i limiteze acest lucru. Din acest punct de vedere, pantalonii căptușiți cu diferite tipuri de materiale antialergene, prietenoase cu pielea sensibilă a micuțului, reprezintă una dintre cele mai bune alegeri.


Cum să alegi cei mai potriviți pantaloni groși, fleece, căptușiți?


Variabilele pe care trebuie să le iei în considerare sunt reprezentate de caracteristicile materialului și grosimea acestuia. În categoria noastră vei găsi pantaloni din bumbac organic, certificat, moi și confortabili, cu croi lejer, ale căror mărimi se potrivesc și cu purtarea scutecelor textile, pantaloni din lână merinos, foarte călduroși, care limitează pierderile de căldură, dublați în zona genunchilor, dar și modele din lână fiartă, cu GSM mare, numai bune spre a fi purtați drept strat exterior, rezistent la vânt și umezeală.


Lâna fleece, pe lângă faptul că este un izolator termic foarte bun, are și avantajul de a fi foarte moale, ceea ce înseamnă că pantalonii confecționați din acest material sunt ușori, călduroși și confortabili, putând fi purtați și peste alte straturi. Pantalonii căptușiți care conțin și elastan nu doar că se așează perfect pe corp, dar cresc și în lățime, în același timp cu copilul, adaptându-se în funcție de etapa de dezvoltare a acestuia, ceea ce înseamnă că acoperă mai multe mărimi.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine