• Transport gratuit TRANSPORT GRATUIT >150 LEI
  • Retur RETUR SIMPLU ȘI GRATUIT
  • Buyback BUYBACK PÂNĂ LA 50%
Primul nostru Black Friday!

Primul nostru Black Friday!

12.11.2019 20:42

Dragile noastre, dragii noștri, suntem încă foarte tineri dar, de când ne-am lansat, ne-am alimentat cu toată căldura primită de la voi, nădăjduind că am reușit să vă transmitem de asemenea emoții dintre cele mai plăcute. Am primit cu bucurie fiecare feedback de la voi, fie el pozitiv sau menit să ne ajute să ne îmbunătățim serviciile, considerând fiecare intervenție a voastră drept un cadou. Era astfel natural să nu ne delimităm nici de cea mai importantă promoție a anului, un ritual care a ajuns de ani buni în România și care e așteptat, în fiecare noiembrie, de foarte mulți oameni. Așadar, în week-end-ul acesta, ne-am propus să vă surprindem plăcut cu discount-uri mari, de până la 50%, la toate categoriile noastre de produse.

De ce Black Friday? Pentru că a devenit un termen colocvial, uzitat de marea majoritate a oamenilor și pentru că, dacă pornim de la premisa sincerității, pe care personal promitem să o respectăm, înseamnă mai mult decât un discount obișnuit.

De ce acum? Pentru că simțim că oamenii așteaptă asta în această perioadă, obișnuindu-se cu a treia zi de vineri din noiembrie și planificându-și astfel un buget din timp. 

Când începem? Vom da drumul promoției la ora 00.00 în noaptea de joi spre vineri. Am avut de asemenea grijă să alimentăm stocurile mai scăzute însă, datorită faptului că vorbim de un eveniment imprevizibil, vă sfătuim să fiți din timp cu ochii pe produsele voastre favorite.

De ce un week-end întreg? E simplu. Pentru că ne dorim ca fiecare mămică și fiecare copil să se poată bucura de articole vestimentare din materiale pur organice, prietenoase cu fiecare tip de piele. Vom anunța de asemenea public debutul mini-perioadei de reduceri masive și vom face tot posibilul pentru a vă ajuta în timp real dacă veți întâmpina probleme de orice natură. Vă îmbrățișăm cu drag.

 

 

Cu prietenie,

Echipa IYA

 

 

Postat în Maternitate De:
Echipa IYA
Comentarii

Trebuie sa fii logat pentru a lăsa un comentariu.

Apasa aici pentru a te loga

Loghează-te cu email

Ați uitat parola?

Nu ai incă cont? Creare Cont

Ați uitat parola?

Introduceți-vă adresa de e-mail mai jos. Veți primi o legătură de resetare a parolei.

Creează un cont

  • Sunt de acord cu prelucrarea de către operator a datelor mele cu caracter personal privind adresa de email, nume, prenume, nr. telefon, în scop de marketing direct, respectiv pentru a primi în continuare ofertele operatorului privind serviciile și produsele puse la dispoziție. Datele dvs. sunt procesate în siguranță. Pentru detalii legate de politicile noastre și drepturile dvs. privind prelucrarea datelor cu caracter personal accesați Politica de Confidențialitate. Temeiul prelucrării datelor este consimțământul iar durata prelucrării este întreaga perioadă a existenței acestuia. Consimțământul va putea fi retras prin accesarea link-ului de Dezabonare prezent în newsletter sau prin debifarea căsuței site Newsletter, prezente în contul de utilizator care va avea ca și consecință încetarea prelucrării.

    [Afișare]

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal în vederea plasării comenzii și creării opționale a contului, dacă s-a selectat opțiunea. Temeiul prelucrării îl reprezintă obligația contractuală, în scopul livrării produselor comandate, durata prelucrării fiind perioada termenului de prescripție de 3 ani de la plasarea comenzii. În măsura în care nu sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs, vă informăm că nu vom putea livra produsele comandate. Drepturile dvs. în calitate de persoană vizată sunt garantate prin Politica de Confidențialitate.

[Afișare]

Ești deja utilizator?