Bun venit în comunitatea IYA!

Ne propunem să transformăm colțișorul acesta într-un loc prietenos și plin de empatie în care să reușim să te cunoaștem cât mai bine pentru a răspunde mai apoi promt cerințelor și mai ales nevoilor tale.

IYA

Și pentru că suntem de părere că orice comunitate trebuie să însumeze, dincolo de valorile comune, și o serie de beneficii, ți-am pregătit mai multe motive pentru a alege să rămâi aproape de noi.

Astfel, în calitate de membru ”IYA Community”, vei avea parte de surprize speciale de ziua ta precum și de aniversarea micii tale minuni, beneficiind de asemenea de reduceri speciale dedicate exclusiv comunității! Te vei putea bucura și de un prim ”buyback” gratuit, indiferent de valoarea primei tale comenzi, noi urmând a achita costul transportului pentru ca tu să poți testa acest serviciu confortabil, fără absolut niciun risc.

Nu în ultimul rând, vei avea întâietate atunci când vine vorba despre a ne propune un caz social drag ție în care ai dori să ne implicăm activ.

Pentru a deveni membru, nu trebuie decât să completezi, simplu și rapid, un formular conceput special pentru a ne ajuta să te surprindem plăcut precum meriți.

Acesta va conține numele tău și al micuților tăi, vârsta lor sau stadiul sarcinii, acolo unde este cazul. Cunoscând aceste date vom reuși să le oferim copiilor tăi surprize frumoase cu ocazia aniversărilor lor, fără a te uita însă desigur nici pe tine.

Odată completat formularul, vei deveni parte a comunității noastre, acest statut fiind finalizat prin abonarea automată la newsletter-ul nostru, creat special pentru a ne ajuta să menținem și mai simplu legătura cu tine, urmând a primi prin intermediul său codurile de reduceri pentru fiecare promoție exclusivă, motiv pentru care nu recomandăm dezabonarea, aceasta ducând din păcate la pierderea membership-ului.

Fii fără grijă însă, promitem să rămânem în permanență neintruzivi și să avem grijă să nu comunicăm mai des și mai mult decât ar putea să îți pară confortabil. 

Să ne rămâi!

FORMULAR