Pălărie soare UPF 50 Harbour

Brand: FRUGI

Numai %1 ramase
Indisponibil

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Reciclat

Reciclat

Articolele cu acest însemn sunt realizate total sau parțial din materiale reciclate, pentru mai multă responsabilitate față de mediul înconjurător.

Oeko-tex

Testat toxicologic

Articolele cu această înscripție au primit certificatul ”oeko-tex”, ceea ce înseamnă că nu conțin niciun fel de substanțe nocive pentru organism.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Pălăria ideală pentru zilele calde din această vară, cu factor de protecţie solară UPF 50. Imprimeu cu animale marine, pe un fond albastru. Pălăria Harbour este realizată din polyester reciclat (PET-uri reciclate), astfel că alegând acest produs, alegi şi să încurajezi protejarea naturii.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Realizată 100% din polyester reciclat, material prietenos cu mediul

• Protejează capul şi ochii de soare

• UPF 50+

• Se usuca foarte repede, fiind ideală pentru a fi folosită la piscină sau la plajă. Necesita o simplă clătire după ce a fost udată cu apă cu clor

• Nu folosiţi înălbitori. Nu curăţaţi chimic

• Spălaţi în apă călduţă, pe dos, alături de haine în culori similare

• Nu lăsaţi produsul în apropierea surselor de foc

Informații despre brand

Simpatice, colorate, adorabile și diferite, hăinuțele ”Frugi” destinate minunilor mici și foarte mici sunt toate povești obligatoriu de... îmbrăcat! Realizate din materiale 100% organice, acestea sunt și cât se poate de prietenoase cu pielea și mediul, transformându-le în bucurii inevitabile pentru întreaga familie, nu doar pentru copiii tăi.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta