Top Zoe negru cu buline, bambus organic

Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Biodegradabil

Biodegradabil

Articolele care poartă acest însemn sunt realizate din materiale biodegradabile, rezultate din resurse eco-friendly, pentru a evita poluarea după ce nu vor mai fi purtate.

Descriere

Top casual pentru alăptare, realizat din fibră de bambus organic. Alegerea perfectă pentru zilele calde, bambusul fiind recunoscut pentru proprietăţile sale de reglare a temperaturii.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• 92% bambus (organic) şi 8% elastan

• Top fără mâneci pentru perioada de alăptare. Materialul din zona bustului este încreţit

• Funcţia de alăptare este bine ascunsă, astfel încât vei putea face acest lucru discret şi uşor

• Fibra de bambus are proprietăţi antibacteriene şi este totodată uşor de obţinut, fiind extrem de prietenoasă cu mediul înconjurător

Informații despre brand

Brandul danez îşi propune să aducă în garderoba femeilor însărcinate şi a proaspetelor mame articole practice şi stilate. Cu un control atent asupra calităţii materialelor şi a procesului de producţie, Milker este prezent în diverse ţări din Europa, oferind piese deosebite şi confortabile clientelor care ajung să îndrăgească iremediabil acest brand.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta