Maiou sarcină şi alăptare cu sutien integrat mov prăfuit Betty, bambus organic

Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Biodegradabil

Biodegradabil

Articolele care poartă acest însemn sunt realizate din materiale biodegradabile, rezultate din resurse eco-friendly, pentru a evita poluarea după ce nu vor mai fi purtate.

Descriere

O piesă practică din garderoba fiecărei (viitoare) mămici, maioul pentru sarcină și alăptare, cu sutien integrat, este realizat din fibră de bambus, prietenos cu pielea sensibilă, răcoros și confortabil. Poate fi purtat fără nicio problemă și după încheierea perioadei de alăptare, datorită design-ului modern și ingenios.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Deschidere uşoară, cu o singură mână, pentru ca alăptarea să fie confortabilă şi rapidă

• Sutienul integrat este realizat din fibră de bambus şi nu are cusături inconfortabile

• Material antibacterian, perfect atunci când vine vorba de bebeluşi

• Maioul are lungimea potrivită pentru a putea fi purtat şi pe durata sarcinii, dar şi după ce etapa alăptării s-a încheiat

• Material: 75% bambus (cultură organică), 17% polyamida, 8% elastan

• Informaţii privind îngrijirea: spălaţi la 40°C, cu haine în culori similare.

Informații despre brand

Brandul danez îşi propune să aducă în garderoba femeilor însărcinate şi a proaspetelor mame articole practice şi stilate. Cu un control atent asupra calităţii materialelor şi a procesului de producţie, Milker este prezent în diverse ţări din Europa, oferind piese deosebite şi confortabile clientelor care ajung să îndrăgească iremediabil acest brand.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta