Rochie sarcină şi alăptare Zuset corai

Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Biodegradabil

Biodegradabil

Articolele care poartă acest însemn sunt realizate din materiale biodegradabile, rezultate din resurse eco-friendly, pentru a evita poluarea după ce nu vor mai fi purtate.

Descriere

Rochia Zuset nu doar arată formidabil, ci este şi foarte confortabilă. O rochie în tendinţe, realizată din cel mai moale bumbac organic, care se simte incredibil pe piele.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Decolteu în V, ce permite o alăptare discretă

• Material moale şi fin, foarte plăcut la atingere

• 92% bambus organic, 8% elastan

• Bambusul are proprietăţi antibacteriene, ce nu permite înmulţirea bacteriilor şi este un material respirabil

• Rochia poate fi folosită atât în sarcină, cât şi în alăptare sau după încheierea acestei etape, astfel că va face parte din garderobă pentru multă vreme

• Mâneci scurte şi material cu o fluiditate bună, care se aşază frumos pe corp

Informații despre brand

Brandul danez îşi propune să aducă în garderoba femeilor însărcinate şi a proaspetelor mame articole practice şi stilate. Cu un control atent asupra calităţii materialelor şi a procesului de producţie, Milker este prezent în diverse ţări din Europa, oferind piese deosebite şi confortabile clientelor care ajung să îndrăgească iremediabil acest brand.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul dumneavoastra