Rochie sarcină şi alăptare Gioia, gri

Decrease
Increase

DE CE SA ALEGI ACEST PRODUS?

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Handmade

Handmade

Articolele cu această etichetă sunt realizate în majoritate sau în totalitate manual, cu pricepere și responsabilitate de către artizani iscusiți.

Oeko-tex

Testat toxicologic

Articolele cu această înscripție au primit certificatul ”oeko-tex”, ceea ce înseamnă că nu conțin niciun fel de substanțe nocive pentru organism.

Descriere

Rochia Gioia este feminină, modernă şi festivă, ideală pentru ocazii speciale înainte, în timpul sarcinii sau după naştere. Materialul moale se va așeza confortabil pe corp, pe măsură ce acesta se schimbă în timpul sarcinii, iar designul inteligent facilitează alăptarea, fermoarele fiind foarte bine ascunse.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Rochie pentru gravide şi pentru alăptare, potrivită pentru evenimente speciale

• Funcție de alăptare discretă, fermoarele fiind foarte bine ascunse

• Realizată din material conform standardului 100 OEKO-TEX: 95% vâscoză, 5% elastan

• Poate fi spălată în mașină automată la 30 de grade Celsius

• Nu stoarceţi, nu folosiți înălbitori și nu uscați în uscător automat

• Nu utilizaţi balsam de rufe

• Spălați și călcați pe dos

• Călcați la temperatură scăzută

Informații despre brand

Confortabile, chic și, poate cel mai important, inovatoare, hainele ”Go Future” se  adresează atât femeilor gravide cât și  proaspetelor mămici aflate în perioada de alăptare. Atenția la detalii, eleganța fără efort, design-urile și croiurile subtile handmade și desigur garanția germană a calității, combinată cu dragostea față de doamnele și domnișoarele care urmează să le îmbrace, reprezintă motivele pe care ți le recomandăm cu căldură. La urma urmei, de ce să nu strălucești și mai mult în această perioadă atât de specială?

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta