Rochie roşie pentru sarcină şi alăptare Zoo

Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Biodegradabil

Biodegradabil

Articolele care poartă acest însemn sunt realizate din materiale biodegradabile, rezultate din resurse eco-friendly, pentru a evita poluarea după ce nu vor mai fi purtate.

Descriere

Rochie casual pentru sarcină şi alăptare, potrivită şi pentru o petrecere. Confortabilă şi lejeră, va evidenţia burtica în creştere sau îţi va oferi posibilitatea să alăptezi discret.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Material moale şi foarte confortabil: 92% bambus (organic) şi 8% elastan

• Rochie pentru gravide şi pentru perioada de alăptare

• Fibra de bambus are proprietăţi antibacteriene şi este totodată uşor de obţinut, fiind extrem de prietenoasă cu mediul înconjurător

• Funcţia de alăptare este foarte bine ascunsă, astfel că rochia va putea fi purtată şi după încheierea perioadei de alăptare

Informații despre brand

Brandul danez îşi propune să aducă în garderoba femeilor însărcinate şi a proaspetelor mame articole practice şi stilate. Cu un control atent asupra calităţii materialelor şi a procesului de producţie, Milker este prezent în diverse ţări din Europa, oferind piese deosebite şi confortabile clientelor care ajung să îndrăgească iremediabil acest brand.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta