Rochie pentru sarcină şi alăptare Zira, bambus

Brand: MILKER

De la 317,00 RON 422,00 RON
Numai %1 ramase
În stoc
Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Descriere

O rochie superbă şi versatilă, potrivită pentru sezonul de toamnă-iarnă. Fie că o alegi pentru perioada sarcinii, fie că o vei purta în alăptare, Zira va deveni curând una dintre rochiile favorite din garderobă şi o vei putea purta cu plăcere şi după aceea.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Rochia este realizată din amestec de bambus organic 92% şi elastan 8%

• Alăptarea este facilitată prin designul inteligent: doar ridici partea superioară a rochiei şi poţi alăpta rapid şi discret

• Potrivită pentru diverse ocazii

Informații despre brand

Brandul danez îşi propune să aducă în garderoba femeilor însărcinate şi a proaspetelor mame articole practice şi stilate. Cu un control atent asupra calităţii materialelor şi a procesului de producţie, Milker este prezent în diverse ţări din Europa, oferind piese deosebite şi confortabile clientelor care ajung să îndrăgească iremediabil acest brand.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta