Rochie pentru alăptare, fără mâneci, India Ink

Decrease
Increase

DE CE SA ALEGI ACEST PRODUS?

Seriimici

Serii mici

Articolele cu acest însemn sunt realizate în ediții limitate, pentru a păstra o doză necesară de unicitate de care să te bucuri.

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Oeko-tex

Testat toxicologic

Articolele cu această înscripție au primit certificatul ”oeko-tex”, ceea ce înseamnă că nu conțin niciun fel de substanțe nocive pentru organism.

Descriere

O rochie ce combină funcţionalitatea şi confortul, ideală pentru alăptare în orice moment al zilei. Un articol esenţial pentru orice proaspătă mămică.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Rochie lejeră şi confortabilă pentru perioada de alăptare

• Funcţie discretă de alăptare , foarte uşor de utilizat, în special de mamele care alăptează primul copil

• Durabilitate testată în laborator: produsele Must Have au trecut prin până la 20 de cicluri de spălare în maşina automată şi s-a observat un nivel foarte scăzut de scămoşare şi o foarte bună durabilitate a culorilor.

• Foarte confortabilă datorită bumbacului organic, certificat Oeko-Tex

• Spandexul din ţesătură ajută la păstrarea formei rochiei chiar şi după spălări repetate

• 95% bumbac organic, 5% spandex

Informații despre brand

Destinate atât perioadei pre-natale cât și a celei de alăptare, articolele vestimentare Mothers en Vogue, proiectate în însoritul Singapore, îmbină inteligent confortul și esteticul pentru ca tu să poți să te simți mereu în largul tău, radiind frumusețe de asemenea. Prietene cu pielea și cu mediul și realizate din materiale ușoare și fine, acestea se pretează perfect tuturor tipurilor de ocazii pentru ca fiecare zi să fie o bucurie și mai mare.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta