Rochie fetiţe Dotty Gingham

Brand: KITE

De la 170,00 RON 189,00 RON
Numai %1 ramase
În stoc
Decrease
Increase

DE CE SA ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Descriere

2 stiluri într-o singură piesă! Complet reversibilă, carouri albastre pe o parte, roz cu buline pe cealaltă, această rochie poate fi purtată în diverse ocazii.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Rochie fără mâneci, cu guler rotund

• Închidere cu fermoar la spate

• 100% bumbac organic certificat

• Produs în India

• Poate fi spălată la 40 de grade Celsius

• Vă rugăm să consultați ghidul de mărimi pentru a face alegerea optimă

Informații despre brand

Recomandate și croite atât pentru bebeluși cât și pentru copiii de până la 11 ani, hăinuțele ”Kite” se remarcă atât prin design-urile și print-urile pline de-o creativitate molipsitoare cât și prin grijă și naturalețe. Astfel, fiecare articol vestimentar e realizat fie din bumbac organic, fie din plastic reciclat prin procese 100% prietenoase cu mediul, motiv pentru care ți le recomandăm cu căldură.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta