Rochie cu două feţe Rose Marine Blue

Brand: FRUGI

Numai %1 ramase
Indisponibil

DE CE SA ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Descriere

Perfectă pentru momentele inevitabile în care se pătează cu îngheţată, această rochie are două feţe: una bleumarin, cu o aplicaţie cu pescăruş, şi cealaltă cu imprimeu cu scoici şi steluţe de mare. Poate fi purtată ca atare, în zilele calde, sau combinată cu bluze, cardigane şi colanţi în cele înnorate.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Rochia este confectionată 100% din bumbac organic

• Închidere cu capse, la spate

• Spălaţi în apă călduţă, pe dos, alături de haine în culori similare

• Nu folosiţi înălbitori. Nu curăţaţi chimic

• Uscarea în uscătorul automat se face la temperatură medie

• Călcaţi materialul pe dos

Informații despre brand

Simpatice, colorate, adorabile și diferite, hăinuțele ”Frugi” destinate minunilor mici și foarte mici sunt toate povești obligatoriu de... îmbrăcat! Realizate din materiale 100% organice, acestea sunt și cât se poate de prietenoase cu pielea și mediul, transformându-le în bucurii inevitabile pentru întreaga familie, nu doar pentru copiii tăi.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta